Jump to content

Uredništvo: Na Legalisu pokrenut modul "Propisi i dokumenti"


Zex

S veseljem Vas želimo obavjestiti da je pokrenuta i poslijednji nedovršeni modul Legalisa pod nazivom "Propisi i dokumenti" gdje ćemo objavljivati pročišćene tekstove propisa Republike Hrvatske, neslužbene prijevode hrvatskih zakona na engleski jezik te druge zanimljive dokumente.[PRBREAK][/PRBREAK]Pročišćeni tekstovi zakona preuzeti su u suradnji s tvrtkom Korekt d.O.o. (www.korekt.hr) koja je stvorila bazu podataka svih pozitivnih propisa Republike Hrvatske te izradila pročišćene vezije svih zakona i podzakonakih akata.

 

Trenutno se u sekciji "Propisi dokumenti" nalazi 26 zakona, od čega 20 tekstova pročišćenih verzija osnovnih zakona te 6 neslužbenih prijevoda hrvatskih propisa na engleski jezik.

 

Baza zakona će se vremenom rasti i povećavati se. Koristimo ovaj način da Vas pozovemo da se uključite u njezino stvaranje i rast na način da nam putem e-mail adrese: webmaster@legalis.hr predložite propise za koje smatrate da bi njihovi pročišćeni tekstovi ili njihovi prijevodi trebali biti objavljeni. Svim Vašim željama ćemo se truditi udovoljiti.

 

Zbog velikog interesa posjetitelja u sekciji " Propisi i dokumenti" objavili smo i Zakon o pripravnicima u pravosudnim organima i pravosudnom ispitu.

 

Zahvaljujemo se svim posjetiteljima koji su se odlučili registrirali kao korisnici. Do sada je to učinilo preko 150 korisnika čiji broj svakom danom raste. Pružanje dodatnih usluga za registrirane korisnike je sljedeći korak u razvoju Legalisa na kojem radimo i o kojem ćete biti uskoro izvješteni. Pozivamo Vas da nam se pridružite.

 

Koristimo priliku da Vas još jednom pozovemo da se aktivnije uključite u forume na Legalisu. Forumi su zamišljeni kao centralni dio ideje Legalisa, kao mjesto na kojima će se okupljati i razmjenjivati informacije, kako pravna profesija i studenti prava, tako i svi oni koji se za pravna pitanja iz bilo kojih razlog zanimaju. Sudeći po posjećenosti Legalisa sve tri grupe su velike. Pozivamo Vas da postavite pitanja i date odgovore koje znate, jer time pomažete mnogima kojima su ti odgovori nepohodno potrebni.

 

Srdačan pozdrav,

 

Uredništvo


User Feedback

Preporučeni komentari

Još nema komentara.Posjetitelj
This is now closed for further comments

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija