Jump to content

Zakon o radu s komentarom


Ane
 Dijeli

Nakladnik Poslovni Zbornik d.O.o. iz Zagreba pripremio je novo opsežno izdanje Zakona o radu s komentarom zakonskih odredbi, promjena zakona, sudskom praksom, primjerima različitih ugovora, akata poduzeća, te ostalim posebnim propisima iz područja radnih odnosa. Autor knjige, koja vam je dostupna u tiskanom izdanju i na CD-ROM-u, je Marijan Ruždjak, dipl. iur.[PRBREAK][/PRBREAK]Riječ izdavača:

 

Nakladnik, izdavačka kuća POSLOVNI ZBORNIK iz Zagreba pripremila je najopsežnije izdanje na području radnih odnosa u Republici Hrvatskoj. Knjiga obuhvaća komentar zakonskih odredbi, promjena zakona, sudsku praksu, primjere različitih ugovora, akata poduzeća, te ostalu zakonsku regulativu koja se tiče radnih odnosa.

 

Navedeno izdanje pripremljeno je za potrebe poduzetnika, direktora, državne uprave, lokalne samouprave, sudova, odvjetništva kao i svih ostalih koji imaju određena prava odnosno obveze koje proizlaze iz Zakona o radu.

 

Izdanje sadrži četiri cjeline. U prvom je dijelu komentar Zakona o radu, koji sadrži cjelovit prikaz ZOR prema sadašnjem stanju te autorski pročišćeni tekst Zakona o radu. U drugom dijelu navedena je sudska praksa, koja sadrži sentencu, te naznaku izvora. Praksa je pregledno sistematizirana prema poglavljima komentara s odgovarajućim podnaslovima koji odmah ukazuju na to o čemu se u sentenci radi. U trećem dijelu navedeni su odgovarajući ogledni primjerci ugovora o radu, menadžerskih ugovora, nekih drugih ugovora, općih akata poslodavca, programa rješavanja viška radnika, kao i drugih akata, koji se primjenjuju kod poslodavca. Četvrti dio sadrži tekstove zakona, bilo u cjelini, bilo samo izvatke. U cjelini su prikazani oni zakoni koji su značajni za primjenu ZOR. U izvatcima je naveden onaj dio posebnog zakona koji regulira upravo materiju koja se tiče radnih odnosa.

 

Izdanje možete naručiti u knjižnom i/ili elektronskom obliku na CD-ROM-u. Izdanje na CD-ROM-u omogućuje Vam brz izbor odgovarajućih poglavlja, kao i primjere ugovora i akata koje možete modificariti prema konkretnim potrebama, te ih pohranjivati u vlastite datoteke.

 

Autor knjige: Marijan Ruždjak dipl. iur.

 

Knjiga (tvrdi uvez): 990,00 kn

CD-ROM: 890,00 kn

Komplet (knjiga i CD-ROM): 1390,00 kn

 

Format: 165 x 235 mm

Opseg: 776 stranica

 Dijeli


User Feedback

Preporučeni komentari

Još nema komentara.Posjetitelj
This is now closed for further comments

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija