Jump to content

CIKI10

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zanima me kakva prava ostvaruje dijete s dijagnozama: F80.1 Poteškoće komunikacije i jezika F80.4 Usporen razvoj govora F84.1 Dishrmoničan razvojni profil ili atipični autizam Zanima me dali ostvaruje roditelj pravo na pola radnog vremena ili pravo na dopust do 7g djetetovog života, jer nam to u CZSS nežele odobriti. Unaprijed hvala!
  2. Želim kupiti krovište od nekih 160 m2 i napraviti 2 stana. Papiri uredni 1/1. I dozvoljeno ga je prenamjeniti. Dali znate koliko bi me izašla prenamjena i kakve papire trebam pribaviti za prenamjenu?
  3. Kupili smo kuću koja je prije bila unajmljivana za stanovanje, i na njenoj adresi prebivalište ima par obitelji pa čak i oni sa dva državljanstva (BIH). Adresa im omogućava da imaju zdravstveno i sl. Kuću posjedujemo već godinu dana ali u policiji nitko nije odjavio prebivalište iako smo ih na to upozorili. Kako da riješimo ovu situaciju? Odlaskom u policiju ili??
  4. Stan u kojem smo trenutno ima 73m2 i naravno da nam je sad guzva. Kuća ima 2 stana od 100m2 ali ju treba renovirati. Svaka ušteda će nam dobro doći!!! Hvala na savjetu!!!
  5. Moram li onda dignuti kredit u vrijednosti nekretnine, u mom slucaju 55 000E.
  6. Molim pomoć oko poreza na nekretnine. Suprug i ja smo kupili stan 2mj prije donošenja zakona o "prvoj nekretnini" i naravno platili porez. Stan je naveden kao njegovo vlasništvo. Igrom slučaja smo pronašli kuću sa dva odvojena stana, ali ih treba renovirati, kao i samu zgradu. Cijena je 55 000eura. Ja dosada nisam imala nikakvu nekretninu. 5-ero člana smo obitelj i svakakva ušteda bi nam dobro došla. Ovaj stan u kojem smo nebismo prodavali nego bi digli kredit i stan dali pod hipoteku. Ima li kakve šanse da barem sad izbjegnemo plaćanje poreza!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija