Jump to content

Dusty

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav. Imam par pitanja u vezi moje prometne. Tu vecer sam sa svojim automobilom ulazio u zavoj nakon kojega se prikljucujem na magistralu. No, prilikom skretanja pri brzini od 30km/h sa oprezom automobil mi je jednostavno proklizao prednjim kotacima te sam udario u zastitnu ogradu i ostetia svoj automobil na 4000kn. To mi je prva prometna opcenito te sam sam sudjelovao. Prvo sto mi je islo je nazvati policiju te sam tako i napravio. Taj cijeli dan je padala kisa te je kolnik bia mokar zato sam i tako sporo usao u zavoj. Policija je dosla te napravila po njihovome sve sta je trebalo. Ocevid, mene su ispitali, testirali na alkotest koji je ispao 0.0 promila jer nisam nista pia. I na kraju svega napisali mi kaznu od 1000kn zbog toga sta nisam prilagodia brzinu vremenskim uvjetima te stanu kolnika. Kako nisam, lipo sam im rekao nisam niti 30km/h usao u zavoj i jednostavno sam izletia. Gume su stare niti 1 godinu tako da ne vjerujem da je zbog nih a mozda i je ali opet nisam tu kriv. Sada me zanima dali se meni isplati slati zalbu te po vasem oce li se ta zalba prihvatiti. Eto hvala vam na odgovorima.
  2. Dali da strahujem kad me policija zaustavi i vidi to prekoracenje od 1 kw, da mi prilijepi svaki puta 500kn na dep zbog toga sta vozim auto od 76 kw a na vozackoj mi ogranicenje 75 kw. Eto pitanje
  3. Pozdrav kao prvo. Kao drugo muci me jedna stvar: Zaustavilo me nije bitno gdje... u 3,30 sati ujutro. Pretreslo mene i autu sto me zacudilo kao da sam krimic neki. Kad nije nadeno ono sta su mislili da posjedujem kazili me radi 2kw prekoracenja od dopustenog koliko pise na vozackoj a to je 75 kw ( vozai sam automobil od 77 kw). Druga kazna je sta sam vozia iza 11 sati uvecer. Ispada ukupno 1000 kuna. E sada me brine jedna stvar... kupia sam automobil koji ima 76 kw, znaci 1 kw vise od dopustenog na mojoj vozackoj. Ja sada iskreno strahujem svaki puta kada odem na cestu dali ce me zaustaviti i naplatiti 500 kn zbog 1 kw. Molia bih vas da mi odgovorite u sto kracem roku. Hvala. Edit : Tu noc kad sam zaustavljen, napuhao sam 0 promila , vozia brzo nisam nego po ogranicenjima jer ne riskiram uopce kad sam na cesti. Uzeta mi je vozacka na 1,5 sat, znaci do 5 ujutro. Morao sam voziti bez vozacke prijatelje koji su morali kuci jer su ih zvali roditelji. Naravno na svoj rizik. Policajca sam zamolia da me ne iskljucuje iz prometa jer oni moraju kuci a nema ih tko dovesti, on je na to : Ja te necu ganjati ali vozacka ostaje u policiji. Vratia sam se po vozacku u 5.30 u policijsku postaju predao papire od kazne na salteru i zatrazia vozacku. Na cudenje policajca na salteru kako me samo maklo iz prometa na 1,5 sat isao je zvati prometnika da mu potvrdi ono sto je on napisao na kazni. Znaci cudia se... zanima me dali je on to smia napraviti uopce u vezi 2 kw, i zbog jednog i pol sata oduzimanja vozacke.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija