Jump to content

kokolo.kokic

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. O Istrijan, ovdje još jedan, imao sam posla sa građ. inspekcijom iz Pazina. To ti je jedna katastrofa služba, ali stvarno KATASTROFA šta bi za tebe i moglo biti ok. U mom slučaju ja sam bio taj koji je prijavio susjeda jer mi je zidao nekakve kučice i prozore po krovu zgrade u kojoj živim...najprije sam ga pustio na miru jer mi se nije dalo zezat s tim, ali malo pomalo krov je počeo puštat sve više i više, a taj susjed bespravni graditelj nikako da popravi. U mom slučaju 1. izlazak inspekcije na teren je trajalo sigurno cca. po lita i to zato jer sam ih gnjavio (telefonom, a i išao sam tamo), a da bi taj sirota ljenčina od inspektora napisala rješenje o rušenju trebalo mu je skoro lito dan i to poslije šta sam poslao jednog odvjetnika da "malo porazgovara" sa tim insp. Za rušenje su mi rekli da ću se našakati još koju godinu jer da imaju mali proračun i da su stalno u zaostatku je im Vlda ne daje dosta šoldi. Inače rješenje zastarijeva za 10. god., pa se nadam da će u tom roku stići zrušiti. Mislim da ova katastrofalna ljenost i inertnost građ. inspekcije tebi ide na ruku...jedino šta žalba na riješenje ne odgađa izvršenje...eko toliko od mene.
  2. Puno hvala na odgovoru, frend mi je bacio bubu u uho da su nekakve izmjene izašle sad u 2008., pretražio sam sadržaje svih nn-a u 2008. i ništa. Očito su izmjene iz 2007. Još jednom puno hvala, sad se možemo baciti na učenje... vau blago meni
  3. Pozdrav, navodno su objavljene neke izmjene Zakona o trg. društvima, sad nedavno u 2008. Da li netko zna u koojem br. NN-a su objavljene? Hvala
  4. Puno hvala Milly na linkovima, proučio sam ih i naišao na Pravilnik o načinu obavljanja inspekcijskog nadzora građevne insp. koji ako sam ga ja dobro razumio u čl. 25. određuje rok od 8 dana za 1. izlazak na teren. Ako je to stvarno tako to je stvarno katastrofa jer meni je prošlo više od 4 mj. i ništa, apsolutno bez pomaka!!! Blago nama s takvim institucijama u lijepoj našoj!!! Napisao sam i mail gosp. u Ministarstvu u Zg-u, da ga pitam koji prav. izvori reguliraju rad građ.insp. i koji su rokovi i opet apsolutno ništa, nema odgovora. Stvarno se kao običan građanin počinjem osijećati zakinuto, demoralizirano, očito malog čovijeka nitko ne šiša u našoj, nadasve pravnoj lijepoj našoj!
  5. Sasvim sam slučajno došao do ove stranice, zbog jednog dr. problema, tj. foruma i moram priznat da sam oduševljen ovom stranicom... ovdje ljudi očito non stop briju po forumu...odgovori stižu jako brzo. Da naravno da želim da mi ako možeš pošalješ pitanja na mail: kokolo.kokic@yahoo.com. Puno hvala. Ako tebi nešto treba slobodno reci, ako imam mogu ti mailati. Inače, imaš neku skriptu iz Zaštite morskog okoliša, ako uopće imaš taj izborni?
  6. p.s. nemam nikakvih pitanja, osim šta dosta njih kaže da je možda i bolje po knjigama, duže ali razumljivije, šta je i logično
  7. I ja sam počeo Pomorsko i čuo sam da je asistentica dosta gora od prof. Ja imam nekakvu skriptu od 145 str., navodno je ok. Šta ti učiš?
  8. Lijep pozdrav svima, situacija je sljedeća: stan iznad nas je prodan. Kupio ga je strani državljanin preko trg.društva. Nedugo nakon kupnje, traži pristanak za otkrivanje krova baš iznad naše spavaće sobe, kako bi izgradio prozor u krovu. Budući da se radi o izvanrednom upravljanju, o zajedničkom dijelu zgrade potrebna je suglasnost svih suvlasnika. Mi takvo odobrenje nikada nismo dali. Unatoč tome on nastavlja u svom naumu i rezultat je taj nekakav "prozor" u krovu. Za te radove nabavio je nekakve "majstore" koji su rasturili betonsku ploču, stručno "prekrili" kanalicama i sada nama lijepo prokišnjava i to poprilično. Frajer se pravi lud... a usput kod njega lijepo tu i tamo navrati direktor upravitelja zgrade, za kojeg je "javna tajna" da je potkupljiv svakim svojim atomom. Sastavljamo prijavu, odnosimo je u građ. inspekciju, ta prijava leži tamo već mjesecima, poslali nekoliko požurnica, ali nema pomaka. Koje bi po vama bilo najidealnije riješenje? Kojim propisima je reguliran rad inspekcije?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija