Jump to content

igorichri

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. p.s. nemam kome poslati odvjetnika jer kad smo pitali tko nas je prijavio,rečeno nam je da je prijava anonimna i da nam to nece reci,a i ne smiju... I sada ti znaj tko te prijavio!
  2. Gotov je,sređuje se interijer,a do sada nisam imao nikakvih posjeta niti sam dobio neku obavjest o prijavi.Da li su inspekcija ili nadleđni uopće dužni obavjestiti da te je netko prijavio ili da si u postupku?
  3. Hvala na odgovoru,podigao mi se moral jer sam bez obzira na prijavu koju jos nisam dobio,nastavio gradnju
  4. Molim konkretnu pomoć.. Imam poljoprivredno zemljiste površine 3300 kvadrata u Istri,1,5 km od mora na kojem sam poceo raditi istarski tradicionalni kažun od prirodnog autohtonog kamena.U međuvremenu mi je dosla komunalna inspekcija općine na uviđaj po anonimnoj prijavi,te je rečeno da će prijava biti prosljeđena nadležnom ministarstvu jer na tom području nije dopuštena gradnja nikakvih objekata.Zanima me kolike su šanse da će uskoro doći i građevinski inspektor, te eventualno izdati zabranu nastavka gradnje i eventualnog rušenja.Napominjem da imam namjeru sadnje maslina na tom zemljištu i kažun bi služio i za odlaganje alata ali i kao "nužni smještaj".Kažun je površine 40 kvadrata i opet napominjem u skladu sa konzervatorskim uvjetima Istarske županije i građen prirodnim materijalima.Kolika je mogućnost žalbe i odugovlačenja rušenja ako do toga dođe i eventualne posljedice i kazne ako nastavim dalje graditi što namjeravam s obzirom na nemali uloženi novac u dosadašnje građenje..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija