Jump to content

polly30

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Firma je upala u financijsku krizu i blokirana je , dobio sam otkaz ali nisu mi isplačene zadnje tri plaće, doprinosi su uredno plaćeni od strane poslodavca. Za plaću su mi rekli da će biti isplačena čim se firma odblokira jer da po zakonu ne mogu nikako drugačije isplatiti nego preko žiro - računa na moj tekući. Ne razumijem se u te zakone pa pitam , da li netko od Vas zna šta o tome.
  2. Sve što ste napisali stoji i u redu je to , ja sam jako dobro informirana o tome, ali stvar je u tome da su ugovori iako je to banka oprostite na izrazu šlampavo napravljeni pa bih htjela da ih jedna stručna i pravna osoba pogleda i onda da mi kaže da se ne može ništa učiniti. Jer ja ću se boriti za ono što je moje pa i ako je jedan naprama sto jer nije u redu to što su učinili i zato trebam čvrstog i jakog odvjetnika sa voljom da nam pomogne. Ne želim o detaljima preko foruma.
  3. Sve što ste napisali stoji i u redu je to , ja sam jako dobro informirana o tome, ali stvar je u tome da su ugovori iako je to banka oprostite na izrazu šlampavo napravljeni pa bih htjela da ih jedna stručna i pravna osoba pogleda i onda da mi kaže da se ne može ništa učiniti. Jer ja ću se boriti za ono što je moje pa i ako je jedan naprama sto jer nije u redu to što su učinili i zato trebam čvrstog i jakog odvjetnika sa voljom da nam pomogne. Ne želim o detaljima preko foruma.
  4. Stvarno nam treba jedan dobar odvjetnik koji će nam pomoći u oslobađanju jedne nekretnine od fiducije, ima načina ali treba znati to izboriti. Molila bih ako ima tko volje i želje da nam pomogne neka se javi PM-om
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija