Jump to content

slatkica555

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. molim vas trebao bi mi dobar odvjetnik specijaliziran za imovinsko pravne odnose. molim vas jako mi je hitno unaprijed hvala! nekakva preporuka !
  2. slatkica555

    Help!

    molim za pomoć decko i ja namjeravamo ziviti skupa u mom stanu pa me zanima dali i kako mogu napisati ugovor u kojem on od mene za slucaj da se vjencamo il zivimo duze vremena skupa, nece potrazivati ikakvu moju pokretninu i nekretninu i dali se to moze??? nesto sto mogu sama napisati a da bude pravovaljano i sto se moze ovjeriti kod javnog biljeznika!!! dal uopce postoji mogucnost za to? molim vas help bilo kakav savjet ce dobro doci pozdrav !!!!!!!!!!!
  3. trebala bih savjet. naime u vezi sam godinu dana. moj sadasnji decko je bio u braku od 2000 do 2003 god. 2003 godine se odselio od supruge i ne zive zajedno od tad ,znaci nekih 5.6 god, posto mu je to bio drugi brak i nisu imali djece, pokrenuo,odnosno poslao je molbu za raskid braka,sporazumni raskid braka. ona ga je također potpisala sve je to bilo u 7mj.2008 god. dosad nismo dobili nikakvo rijesenje,nikakav poziv a sve je uredno protokolirano dal mi netko moze reci zasto to toliko traje???? i koliko ti razvodi traju uopce ??????? hitno mi je svaki savjet je dobrodosao
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija