Jump to content

zdeprimirana

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ..moj slučaj je napisan u kaznenom pravu,tema:policijsko maltretiranje,pa bi molila ako neko dobre volje i s malo vremena,želi pomoć,nek ostavi neki odgovor pa mu dam mail. Hvala!..
  2. ..da li netko ima kakvog odvjetnika za preporučit?!
  3. Ima tu dosta toga što osobi nad kojom se vrši obrada ide u prilog, više nego policiji- ..imam sličan problem pa bi molila da mi se kaže koje su to stvari koje idu meni u prilog? hvala!
  4. ..prije nekih mjesec dana bila sam vani sa dečkom (nismo balavci ,30god),stajali smo na jednom parkingu i razgovarali. U jednom trenu naišli su policajci u civilu,legitimirali su nas,čak i kopali po autu bez naloga, prepipavali dečka (mada sam čula da oni to ne smiju?!), i da bi iza auta našli pola jointa(inače nisam konzument,probala sam taj dan i bacila sam ga jer mi nije pasalo, štoviše gadi mi se to i mislim da više nikad neću probat) i naravno prišili ga kao da je to moje..ali oni to ne znaju,jer je bio odbačen prije njihovog dolaska.(Zar odgovaram za svo smeće u krugu od 5 metara oko sebe?!)hm.. Priveli su me u postaju, tiskali me,prijetili mi se..meni je to naravno prvi put da sam došla uopće u stanicu i pogotovo za joint..govorili mi da ću provest noć u jedinici za zadržavanje sa kurvama,pijancima na što sam se ja i malo prepala i rekla da je kao moje i potpisala sam to samo da me puste. Za dva tjedna šećem opet svojim kvartom,opet naletim na njih i glupa pitanja naravno,imaš kaj kod sebe blabla..ja naravno nemam ništa kod sebe i odu..meni dođe poziv za prekršajni sud i moram se javit sad za koji dan. Prije par dana sjedim sa svojim dragim u autu,razgovaramo jer sam ja nekaj bila u depri i evo ti njih..dobro veče dobro veče izađite iz auta stvari van blabla..što sam ja na to rekla:pa dobro do kad ćete vi nas maltretirat..oni ništa..(trojca su bili).Jedan je bio skroz ok prema nama drugi i treći vrlo bahati. Opet su prepipavali dečka,maltene ga nisu skinuli,ništa nisu našli kod nas, i ja opet pitam: dečki čemu sve ovo (normalnim tonom)..oni odgovaraju: zato što imamo sumnju..hm..neznam po čemu al dobro,sad nebitno..i opet ja njima zašto nas maltretirate šta smo napravili da bi ovaj treći reko..niš dečki vodimo ih u stanicu zbog vrijeđanja i omalovažavanja službenih osoba..(ONAK NEMOGU VJEROVAT)..ni u jednom trenu s naše strane bezobrazluk,psovka,drskost i ok odvedu nas u postaju i dalje oni nama bili ste bezobrazni blabla piši čl.17.. i da skratim priču odvedu nas na prekršajni sud na oranice gdje smo morali provest cijelu noć (ja sa prostitutkama u sobi,dragi sa nekim luđacima isto)..moram reč da smo normalne osobe i da nam je ovo,meni čak više malo,jako teško palo..šok,nevjerica,čekanje sudca do 10 sati . Sutkinja naravno čita ono šta su policajci nadrobili i stvarno su nadrobili gluposti..ali njihova riječ protiv naše i opako boli..jer je nepravda,,i još nas kazne svakog po 700 kn..idem sad na prekršajni sud za koji dan zbog onog jointa..dali da spominjem šta su oni sve nama napravili,kolika mi je korist od privatne tužbe i dali su oni,a mislim da jesu,išli mimo nekih zakona? ovo neće završit samo tako,jer i na moj upit da mi kažu svoja imena,ovaj kaže nedam..(a mislim da bi trebao reč ako on već mene legitimira)..ima još toga al ovo je "ukratko":) ako može netko ikakav savjet dat,bila bih mu vrlo zahvalna..pozz
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija