Jump to content

Turandot

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav, Zanima me da li postoji pravilo po kojem se broje dani u raznim upravnim poslovima. Konkretno, želim izračunati broj dana koliko sam boravio izvan države. Ako sam izašao 5.1. iz države i vratio se 11.1 da li se to računa kao 7 dana izbivanja ili 5 dana izbivanja.
  2. Pozdrav, Unajmio sam stan u koji se trebam useliti 1.7. pa trebam promijeniti boravište. Zanima me da li je prilikom podnošenja zahtjeva za promjenu boravišta dovoljno priložiti samo ugovor o najmu ili je potreban i neki drugi dokument - suglasnost vlasnika stana, vlasnički list itd.? Hvala na odgovorima.
  3. Pozdrav, Dogovorio sam najam stana u Zagrebu od 1.7.2009. i uskoro sa stanodavcem trebam potpisati ugovor o najmu stana. Zanima me kome se sve ugovor mora dostaviti nakon što je ovjeren kod javnog bilježnika. Znam da treba u poreznu, ali gdje treba još? Da li prilikom ovjeravanja ugovora vlasnik treba predočiti vlasnički list ili neki drugi dokument? Također, da li je za prijavu boravišta u tom unajmljenom stanu dovoljno priložiti samo ugovor ili treba i suglasnost vlasnika stana ili vlasnik treba biti prisutan? Hvala na odgovorima!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija