Jump to content

Likeroll

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ja sam ti u sličnoj situaciji kao i ti... imam ugovor na određeno... najbolje ti je provjeriti prvo kod poslodavca da li će ti produžiti ugovor, ukoliko neće, najbolje ti je otvoriti komplikacije prije isteka ugovora (ako imaš dobru doktoricu) i onda kada ti isteće ugovor primaš prosjek plaće do porodiljnog. pozz
  2. sad imam još jedno pitanje... uglavnom... ginekolog mi je rekao da će mi otvoriti komplikacije u trudnoći, i planiram otvoriti komplikacije 15.10. sad me zanima, koliku ću novčanu naknadu primati na bolovanju, jer kada ide na bolovanje (15.10.) raditi ću točno 11 ipo mjeseci. A poslodavac će mi 31.10. raskinuti pripravnički ugovor. Da li ću primati novčanu naknadu od cca 850 kn (pošto nisam raila točno godinu dana) ili malo više?? help!
  3. Hvala puno!!! Kada otvorim komplikacije moj poslodavac više meni ne isplačuje plaču a ne plaća mi ni bolovanje, nego to plaća država. eli tako? pa me sad zanima, zašto poslodavac možda ne bi htio pristati na to da otvorim komplikacije, makar mi ističe ugovor, a pomogao bi mi puno. (jer sam čula da prije godinu dana jednoj curi nije htio pristati na takvu opciju).
  4. Imam pitanje u vezi komplikacija u trudnoći. Zaposlena sam u tvrtki kao pripravnik na godinu dana, imam još 2 mjeseca do isteka ugovora. Pa me zanima, pošto sam trudna 3 mjeseca, da li ja mogu otovriti komplikacije u trudnoći i otići na bolovanje dok sam još zaposlena, tako da imam neka primanja do rođenja bebe? Jer da odem na biro ne bih imala nikakva prava na bolovanje. Još me zanima, ako ja idem na komplikacije u trudnoći da li moj poslodavac normalno može ukinuti ugovor o radnu na određeno a ja i dalje ostajem na bolovanju, ili ako on ukine ugovor ja odmah gubim sva prava. Please help!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija