Jump to content

mila27

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. hvala na odgovoru,da malo pojasnim,bili smo u braku kada su moji roditelji uplatili preko banke novce prodavatelju stana,i imamo uplatnice sto smo i dostavili na sudu,ali sam se ja upisao kao vlasnik stana,i sudim se vec tri godine sa bivsom,te vodim paralelno spor i sa ocem koji je(po dogovoru sa nasim odvjetnikom) mene tuzio da sam se umjesto njega upisao kao vlasnik stana te sada cekamo pravomocno rjesenje da mi je otac vlasnik stana,tako da ona onda vise nema nikakva prava.ali je ona prije tri godine kada sam se odlucio razvesti nasilno usla u stan i dobila spor sto sam ju tuzio za ometanje posjeda.mene je sad jedino strah ovrhe zbog neplacenih racuna.jos da napomenem da ona trazi polovicu moga stana.
  2. hvala na odgovoru,i koji je onda daljnji postupak,jer nezelim da dobijem rijesenje za ovrhu,posto racune nije platila sest mjeseci.
  3. Molim savjet. Sa bivšom ženom sam trenutno na sudu oko podjele imovine,tj.mog stana kojeg su mi roditelji kupili i iz kojeg ona ne želi izaći i živi u njemu sa djetetom i ne plaća režije već šest mjeseci,pa me zanima što mogu učiniti,dali imam neke osnove za tužbu,ili da sudu dostavim stanje dugovanja.
  4. hvala na odgovoru,evo uspjeli smo se dogovoriti 3xtjedno i dva vikenda mjesečno.
  5. molim pomoć,situacija je takva da smo se dogovorili podnijeti sporazumni razvod braka,ali on sada ne želi potpisati jer je u sporazumu navedeno da može viđati dijete minimalno dva dana u tjednu te svaki drugi vikend,nego inzistira da piše minimalno pet dana u tjednu što ja naravno ne želim potpisati iz razloga što se ne želim pravno obvezati na to,ali mu ionako ne branim viđanje djeteta,vide se svaki dan,živimo u blizini.Što mi je sada činiti,dali da sad podnesem tužbu za razvod braka?hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija