Jump to content

vamius

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Znaci prosli mjesec mi stigla ovrha od Eos Matrix u vezi duga prema HT-u. Bile su dvije opcije, da ovrhu platim s predvidivim troskovima (oko 2400kn) u roku 8 dana ili da cekam ovrhu Fine s dodatnim troškovima (3000+kn). Ja sam platio ovrhu s predvidim troskovima od 2400kn i poslao putem maila potvrdu EOS Matrixu nakon cega su mi potvrdili da dalje nece poduzimati pravne mjere. Mjesec dana kasnije, odnosno danas se budim i vidim da mi je racun firme blokiran i da su mi skinuli 23 kune i 62 lipe koje sam imao na računu. Zovem T-Com i pitam jel imam kakve dugove prema njima, oni mi kazu da imam i da zovem Eos Matrix u vezi toga. Zovem EOS i pitam jel imam dug i kazu mi da imam i prema iznosu koji su spomenuli zakljucim da je to onaj dug koji sam platio prosli mjesec s predvidivim troskovima (2400kn) ali da mi ne mogu oni pomoci nego da se moram cuti s njihovom pravnom službom. Ostavio sam im broj i sad cekam EOSovu pravnu sluzbu da me sutra nazovu jer valjda hoce posto nisu danas. Da li sad ima smisla da zovem Finu ili javnog bilježnika preko kojeg je isla ovrha ili da samo cekam EOS koji se mozda javi sutra, a mozda i ne javi. Kako mislite da ce se situacija dalje odvijati? Ima li tko slicna iskustva?
  2. Ja sam stopostotni i jedini vlasnik tvrtke, dakle u tom slucaju mi se moze zaplijeniti cijela tvrtka i njena imovina..
  3. Mozete pojasniti sto to znaci? Ako moja firma ima imovinu i prihode, moze li se zbog mojih privatnih ovrha dirati ta imovina i prihodi moje firme?
  4. Dakle ako recimo kao privatna osoba imam ovrhu , a pritom sam vlasnik d.o.o. firme, zanima me moze li se ovrhom plijeniti i firma ili imovina te firme?
×