Jump to content

mance1985

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani zaposlen sam u jednoj velikoj tvrtci i tamo mi se svaki mjesec uplaćuje mirovinsko i zdravstveno. Dali moram ja još dodatno plaćati mirovinsko i zdravstveno kada otvorim j.d.? Jer ću ja biti jedini osnivač i član uprave.
  2. Poštovani javljam Vam se sa jednim vrlo interesantnim pitanjem. Naime, čovjek je, ( neću ga imenovati ), direktor jedne turističke zajednice. Žena mu ima firmu za najam apartmana i ujedno ih iznajmljuje i bavi se još masažom. Znam iz pouzdanih izvora da se njezini apartmani prvo pune na njegov zahtjev jer je ipak on direktor turističke zajednice... Oni su muž i žena i zanima me dali je on u sukobu interesa pošto njegova žena zarađuje preko njegove pozicije?
  3. pozdrav! dal se može pod registriranim obrtom za lov divljači i posredovati u lovu? tj, ja nađem gosta koji bi odstrijelio divljač i uredno naplatim to posredovanje između mene i treće osobe?
  4. Molio bih da mi napišete i pomognete oko ove teme. ako netko ima nekakvih saznanja da mi se javi na mail mance1985@gmail.com Unaprijed velika hvala!
  5. Interesira me kako otvoriti agenciju za lov i posredovanje u lovu ili drugi nariv lovna agencija? Zamolio bih da mi kažete što mi je sve potrebno od papirologije i dokumentacije i koji su uvjeti na kraju svega? Hvala!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija