Jump to content

ivooh1

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala vam za odgovore i savjete, lp
  2. Pozdrav, Na vozilu je otišao dvomaseni zamašnjak,znači mijenja se kompletni set,auto ima 56119 km, vozi ga moja supruga uglavnom na posao,to nam je drugi auto u kući,ja sam slučajno sjeo u auto(išao sam u dućan),ono što želim reći da nije auto pokazivao neke velike znakove kvara,lagani šum u leru,treba za to imati uho(kako se to narodski kaže).Kad sam auto doveo kod Dojkiča(kod njih je kupljen i servisiran) i oni su jedno vrijeme osluškivali ono što ja čujem.Na kraju još samo da kažem da je u 10. mjesecu na vozilu napravljen redoviti servis i od onda ja auto prevalio cca 2000 km. Hvala vam puno na vašem vremenu i odgovorima, Lp, Ivica Horvat
  3. Pozdrav, Hvala na odgovoru, radi se o vw vozilu ,auto sam preuzeo 02.01. 2015. Porsche Croatia tvrdi da mi jamstvo vrijedi do 1.1.2019. Zašto jamstvo ne vrijedi i 02.01. Ako piše na njihovim stranicama da jamstvo vrijedi 2 godine od dana preuzimanja ,a produženo jamstvo počinje teči sljedeči dan nakon završetka tvorničkog jamstva i traje 2 godine ?Ponavljam oni tvrde da jamstvo završava 01.01. U ponoč.
  4. Pozdrav, imam specifični problem ,naime: kupio sam novo vozilo 02.01.2015.g u auto kuči ,auto ima tvorničko jamstvo 2g+ produženo jamstvo 2g. 29.12.sam primjetio kvar na vozilu,31.12.(ponedjeljak)zovem mobilno jamstvo i prijavljujem kvar na vozilu(sniman razgovor) ,dolazim do informacije da servis ne radi i da se javim prvi radni dan u servis.01.01. je nova godina i javljam se u ovlašteni servis 02.01. gdje zaprimaju vozilo ,danas 03.01. mi javljaju da je garancija istekla 01.01. u ponoč I da troškove popravka moram snositi sam,molim vas za savjet.
  5. Jamac sam po kreditu od prije 4g.,od toga sam otplatio kao jamac 15000 kuna, kod dizanja kredita sam potpisao zadužnicu. Zadnje dvije godine je covjek plačao kredit uredno no sad su opet nastali problemi i postoji velika mogučnost da ču morati ponovo plačati kredit,mene sad zanima sljedeče: 1.Da li ja mogu zatvoriti ostatak kredita (2000 eura) pa podiči tužbu protiv njega ili moram čekati da se kredit istekne pa onda pokušati ostvariti svoje pravo. 2.Da li ga uopče mogu tužiti i po kojem zakonu? 3.Da li mogu osporiti zabranu na plaču tj. da li mogu prijaviti banku da nisu iscrpili sve mogučnosti naplate kod primatelja kredita jer im je najlakše sjesti na moju plaču, stvar je u tome da on malo radi tu pa tam pa ga banka ne može uhvatit nikak međutim to nije moj problem.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija