Jump to content

Grep

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Danas bi mi trebali doći majstori, koje šalje upravitelj zgrade, pogledati prozore. Ma već su oni bili par puta i uvijek s istom pričom o tome da ja kupim prozore, a da će oni besplatno ugraditi. Ne bi ni došli da susjedi nisu odustali od rata s njima i rekli da će sami kupiti prozore. Mislim da se neće dati popraviti jer je drveni okvir skroz istrunuo, pa kapi na kutovima ali i iz sredine, samo još ne znam odakle točno.
  2. Eh kad bi sve bilo tako jednostavno. Našeg predstavnika stanara nije briga za moj problem već kvarove rješava onima "što su bliže oltaru". On je upoznat sa mojom problematikom i uopće ne pokazuje interes za rješavanje kvara. Zadnji put kad sam mu ukazao na problem, što je bilo unazad 7 dana, od njega sam dobio odgovor da on ne može ispunjavati svačije želje i da ako meni promjene prozore, tada će morati i drugima.
  3. Vlasnik sam stana u potkrovlju i u njemu su mi propali svi krovni prozori. Prozori su drveni i uslijed kiše prokišnjavaju. Kada sam se obratio firmi koja vrši održavanje zgrade da mi se prozori promjene iz zajedničkih sredstava, pozivajući se na Uredbu o održavanju zgrada, dobio sam odgovor da njima nije praksa da se krovni prozori mijenjaju iz zajedničkih sredstava već da će oni obaviti besplatnu ugradnju ako ja, o svom trošku, kupim prozore. Molio bih Vas da mi potvrdite spadaju li krovni prozori u zajednički dio zgrade čije održavanje se pokriva iz zajedničkih sredstava te na koji način ja mogu ostvariti svoje pravo zagarantiranom Uredbom. Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija