Jump to content

HANTAVICA

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Imam kuću koja je izgrađena prije 80 godina,i od kuće 20 metara, kupio sam zemljište od 129m2, sagradio zidove bez ploče (deke) 40m2, 2010g. Uredno sam prijavio legalizaciju, te dali mogu dobiti građevinsku dozvolu da stavim ploču, to bi bila garaža i nebi dalje gradio,stara kuća nama okućnice tako da mi je to jedino mjesto za auto, a ne treba mi ni struja ni voda.kako se tretira ta građevina kao pomoćna zgrada ili jednostavna zgrada.
  2. Sve O.K. Treba 50 kn biljega, ispuniti predlog za ispravak u vlasničkom listu,poslati poštom, u drugom je mjestu i riješeno za tjedan dana.
  3. Sve je isto ime prezime adresa i 1 OIB.
  4. Dobio sam Vlasnički list na kojim sam upisan tri put,prvi put kad sam kupio zemljište, drugi put kad su mi darovali suvlasnici, koji su znali da nisu pravi vlasnici i treći put kad sam tužio ostale suvlasnike sa sudskim riješenjem.Zar se nije moglo u Vlasnički list napisati samo moje ime jer sam1/1 a ne tri imena i prezimena pa izgleda kao ja i dva clona. P.S. : Jedno ime ima O I B.
  5. Dali se smije pohvaliti suca koji je dobio predmet od prijašnja dva suca,koji su predmet vukli 9 godina, a on ga je riješio u godinu dana.
  6. Dali dvije strane ako se dogovore, mogu raskinuti ugovor o dosmrtnom uzdržavljanju i vratiti ga na prijašnje stanje .Koliko se to plaća, ide li preko Javnog bilježnika ,ako je dogovor obostran.
  7. Dali lokalna samouprava (općina)na zamolbu koja je uredno pismeno dostavljena i uružbirana ne odgovara pismeno ,već obećava usmeno na upit i to traje i traje pa ko izdriži. Dali postoji zakonska obaveza pismenog odgovora bez obzira dali on bio pozitivan ili negativan.
  8. na sudu smo dobili parnicu ispravnim postupkom,a stranka koja je izgubila,tužila nas je i izgubila spor. presuda je postala pravomoćna u 7 mjesecu. kad sam se htio uknjižiti u gruntovnici nisu pristali na uknjižbu dok nam sud ne ukine dvije zabilježbe koje su nastale kad sam ja pokrenuo ispravan postupak i kad su oni nas tužili. dali sud ukida zabilježbe po pravomoćnosti presude, koliko se čeka ili moram ja tražiti usmeno-pismeno ukidanje.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija