Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Patnik

Korisnik
 • Broj objava

  47
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Zanima me da li se već nešto zna za koliko će se povećati mirovine od srpnja 2019. godine. Hvala na obavijesti.
 2. Zanima me da li se već nešto zna za koliko će se povećati mirovine od srpnja 2019. godine. Hvala na obavijesti.
 3. Usklađenje mirovina za 2018. sa isplatom u ožujku 2019.
 4. Ministar financija je najavio ukidanje doprinosa za zapošljavanje i doprinosa za zaštitu na radu. Da li će se to odraziti i na mirovine ili samo na osobe koje su u radnom odnosu. Hvala. Zanima me da li je već poznato za koliko postotaka će se uskladiti mirovine od srpnja 2018. Hvala na odgovoru.
 5. Ministar financija je najavio ukidanje doprinosa za zapošljavanje i doprinosa za zaštitu na radu. Da li će se to odraziti i na mirovine ili samo na osobe koje su u radnom odnosu. Hvala.
 6. Nasljedno pravo

  Zanima me da li iza maćehe pastorčad imaju neko pravo na nasljeđivanje i u kojem postotku. Otac je umro prije dvije godine, iza sebe nije ništa ostavio jer je sve za života poklonio. Ali njegova supruga, t.j. moja maćeha je po ocu naslijedila relativno visoku mirovinu od oko 700 EUR pa me zanima da li pastorčad moja sestra i ja imamo ikakvo pravo nasljeđivanja. Maćeha ima samo nećakinju i nikod drugog. Hvala na tumačenju.
 7. Smanjenje poreza na dohodak, hoće li se za taj postotak povećati i mirovine u 1018.
 8. Pozdravljeni. Zanima me da li će se povisiti prag neoporezivog dijela dohotka. Hvala na odgovoru.
×