Jump to content

marino01

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. U svakome slučaju treba nešto mjenjati, jer ovo nema pretjerano smisla da poštari donose obavijest i možda sami odluče kada počinje teći zabrana, nagovarajući nekoga od ukućana da potpiše ili ostavljajući u sandučiću obavijest pa onda netko u policiji odluči da je dostava ipak uredno izvršena A ljudi voze i dalje i nisu ni svjesni da su pod zabranom.
  2. Znači za nekih desetak godina možda nešto i bude
  3. Poznati su mi neki slučajevi kada osobe nisu imale pojma da su pod zabranom, to je valjda zbog ovih slučajeva. A da li ovo znači da se može i izigravati zakon, npr. dogovorim se sa poštarom i ženom da ona potpiše obavijest u moje ime, a ako policija zaustavi nemam pojma da je netko potpisao za mene? Odem na sud i utvrdi se da stvarno nisam potpisao, da to nije moj potpis, mada bi onda žena mogla odgovarati što potpisuje dokumente koji nisu za nju ili? I da, siguran sam da je bilo takvih slučajeva, ali da li su policija i sudstvo baš tako naivni?? I da, zašto se onda ne učini nešto, a ne da se 90% izvlači na takvu foru? Zašto policija ne dostavlja ili ne privodi na potpisivanje kada odluči da počinje zabrana, tada bi bilo puno manja magučnost manipulacije i izbjegavanje dostave, zapravo policija ima premale ovlasti, jer bi trebala imati ovlast da nekoga natjera da nešto potpiše ili ako ne želi da mu svejedno počinje teći kazna, ako ima svjedoka koji može posvjedočiti da je osoba upoznata da mu počinje teći zabrana. Ovako ispada da oni koji su krivi imaju mogučnost naći rupu u zakonu i provući se kroz nju
  4. A ako je obavijest o zabrani vožnje primio netko drugi i osoba nastavi normalno voziti i ne zna da mu je u tijeku zabrana?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija