Jump to content

ivanah23

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. nije to posesivno ponašanje,inače imam problema sa tim susjedom a za isprobavanje mobitela ili fotoaparata se ne sjedi na ogradi i prati moje dijete kako se vozi.inače ima svoju djecu pa neka si ih snima koliko god želi!!!a policija kaže da treba podići privatnu tužbu,šta to znači,naći odvjetnika ili odkuda krenuti???
  2. danas se je moje dijete od 5.godina vozilo na svom motoriću po livadi.susjed je u jednom momentu sjeo na ogradu i dobre 3-4 minute ga snimao mobitelom ili fotoaparatom.ja sam to primjetila i pozvala mu policiju.došli su i samo zapisali moju prijavu i rekli da to mogu riješit jedino privatnom tužbom.ne želim da mi itko snima dijete bez mog dopuštenja.šta da sada radim???pomoć
  3. ostavinskom raspravom je sve ostavljeno baki,ona je još živa.nitko nije ni mislio da će tomu susjedu kraj koga je ta zemlja smetati svaki naš pokret tamo.i tako je sve to počelo.proći ću u gruntovnicu i vidjeti da li mogu išta tamo napraviti!
  4. da ne krećem u srž problema malo ću skratit pitanje!!zanima me da li je moguće 2 puta prodati jednu te istu zemlju??moj djed je kupio zemlju i ima ugovor za to,no međutim,umro je taj čovjek koji ju je prodao i umro je i moj djed,prije nego ju je uspio prepisati.da li može sin tog čovjeka još jednom prodati tu zemlju drugom susjedu???zna li netko jeli to moguće i ako je šta da radim da ju dobijem natrag???
  5. Mislim da ti je dogovor najbolja opcija.I ja sam njima otplaćivala dug na rate i zaštekala na zadnje dvije,nazvala sam ih u diners i bez problema smo se dogovorili i na kraju krajeva riješili problem,čak me gospođa na kraju pitala dali želim opet postati njihov korisnik,hvala ali ne hvala.....probaj
  6. Imam problem.Moja fira prestaje s radom 15.04.a ja sam trudna.Šta sada???Dali imam pravo na porodiljnu naknadu ako počnem koristit porodiljni dopust prije nego se firma skroz zatvori???
  7. 22.12.2010. U FIRMU MI JE STIGLO PRAVOMOĆNO RJEŠENJE O OVRSI,S TIM DA SU OVRŠNI PRIJEDLOG POSLALI JOŠ 17.08.2007. I DO SADA (22.12.2010.)NITKO SE NIJE JAVLJAO.OVRHA JE VEZANA UZ T-MOBILE,A STIGLA JE OD ODVJETNIČKOG DRUŠTVA HANŽEKOVIĆ.ZADNJI RAČUN OD T-MOBILEA JE IZDAN 20.10.2006.ZANIMA ME ZNA LI NETKO DA LI TU MOŽE NASTUPITI ZASTARA??ŠTA DA RADIM,DA IH NAZOVEM I PROBAM SE DOGOVORITI ZA PLAČANJE NA RATE??
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija