Jump to content

ribo-lovac

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dakle, udruga više ne radi a ostao je dug na poreznoj. Na računu udruge sad je blokada. Šta se dešava kad udruga prestane raditi, imovine nema. Hvala
  2. Pomoć molim ako netko zna... Da li mogu auto koji sam naslijedio darovnicom prodati d.. - u čiji sam vlasnik??? Šta i kako, od kuda da krenem? Zahvaljujem unaprijed na pomoći.
  3. Šta učiniti ako netko na svojoj web stranici objavi dio s druge web stranice koji je zaštićen autorskim pravom? 1. Poslati dopis ili kontaktirati one koji su prekršaj napravili i zamoliti da se sadržaj ukloni pa ukoliko se problem ne riješi-tužiti ili 2.Odmah im poslati nekakvu opomenu pred tužbu u kojoj se zahtjeva neki poveći novčani iznos? Hvala.
  4. Izmjenjeni ugovor ne morate prihvatiti. U tom slučaju otkaz nastupa odmah, bez otkaznog roka.
  5. A da li ste se pitali niste li pretjerali surfanjem a premalo radili?Možda bi bilo bolje da vam je umjesto ukidanja interneta uručio otkaze! Kad ja slučajno uđem u ured u vrijeme kad me se ne očekuje i vidim djelatnike da vise na forumu,vicevima i sl. a s druge strane govore da ne stižu obavit posao , žale se i kukaju a ja im sve plaćamdođe mi zlo.Pa čim nađem njima zamjenu oni dobiju radnu knjižicu uz tople želje da uživaju zajebavajući se doma.I zašto bi vi tužili tiranina?Bezveze.Pa ako vam nešto ne paše siguran sam da su vam vrata širom o t v o r e n a .
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija