Jump to content

DonCorleone

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani, lijepo bi molio stručan i pravni savjet u vezi aktualnog problema. Dakle ovako, trenutno koristim bolovanje radi djeteta, paralelno (van firme) se organizira prosvjed radi aktualne situacije na poslu.. Moje je pitanje, gledajući sa pravne strane, dali ja mogu prisustvovati na spomenutom prosvjedu koji se odrzava izvan okvira firme, a i radnoga vremena. Unaprijed hvala..
  2. Pozdrav svima! Da ne otvaram novu temu, a odnosi se na sličan problem, naime radi se o prijedlogu ovrhe jedne osiguravajuće kuće, danas zaprimljeno, poslano od strane javnobilježničkog ureda. rok za žalbu 8 dana itd.. kontaktirao sam ovrhovoditelja, međutim ništa od toga već je na meni tj. dobio sam savjet da uputim žalbu. Najljepše vas molim, pošto nemam nikakvog iskustva sa pisanjem žalbi, da me uputite tj. da mi date neke smjernice što i kako napisati, nešto što ima smisla staviti tj. nešto što prolazi kod suca pošto ce vjerovatno predmet nakon žalbe biti proslijeđen istom. Unaprijed zahvalan.
  3. Poštovani, imam par pitanja koja su mi jako hitna pa ako neko može pomoc bio bih zahvalan. 1.Dali pri otvaranju privremenog računa d.( za temeljni kapital od 20.000 kn) postoji mogućnost oduzimanja od strane banke ili porezne??, obzirom da kao fizička osoba imam neka dugovanja banci i državi( dok sam bio vlasnik obrta koji je zatvoren). 2.Dali d. može biti registriran na bilo kojem mjestu( ako to usluga ne zahtjeva)i kakav je proces oko ugovora o najmu prostora tj. dali postoji neka špranca tog ugovora. 3.Koji je vremenski rok da se ja kao direktor firme prijavim na mirovinsko i zdravstveno. 4.Kada mogu podignuti sa računa temeljni kapital i koja je procedura? Hvala unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija