Jump to content

TEA199

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. TEA199

    pitanje

    Dali majka može izgubiti skrbništvo nad djetetom ako je napravila preljub? I kolike su mogućnosti da dijete živi s ocem.
  2. Ali on je razgovor u centru odgodio za tjedan dana, s tim da je razgovor u centru dan prije nego što je ročište, i u to cijeloj priči nešto mi se ne slaže. A toliko inzistira na tome da mu dam dijete. Jednostavno se bojim, a centar zove svaki dan i priča laži.
  3. Dijete je već mjesec i poli dana s majkom s ocem je imalo viđanje do nedavno otkada se stvari nisu zabuktale. Razgovor u centru nije obavljen,jedino sam se cula telefonom s socijalnom radnicom jer ja i on se nismo uspjeli dogovoriti i ona kaže da se dogovorimo kad da dijete ide k njemu. Ja se boji dijete dati jer je on rekao da mi ga neće vratiti. Na sudu je zakazao ročište naredni tjedan da raspravimo s kim će dijete živjeti gdje on traži skrbništvo nad dijetetom. Moj odvjetnik kaže da dijete ne dajem do tog ročišta a centar inzistira na tome da se dogovorimo. I što da ja sada radim koga da slušam ?http://www.legalis.hr/images/subject/icon8.gif
  4. Ovako s mužem sam u braku bila 7 god ,imamo jedno dijete. Zadnje četri godine nismo se slagali i ja sam pronašla ljubavnika on je to saznao i 3.mj. uzastopno smo se svađali nakon čega sam ja otišla od njega ,preselila se svojim roditeljima. Dijete je išlo k njemu kad je pozelio i to je bilo 2 puta tjedno po 3 sata nakon čega bi me zvao da plaće i da dođem po njega. Jednog dana me je toliko isprovocirao na mobitel da sam bijesna otišla do njega i tamo su me u kući dočekali on i njegova obitelj , tu smo se posvađali i izvrijeđali nakon čega sam ja zvala policiju , u međuvremenu je on pozvao svoju odvjetnicu - i naravno policija se je prepala njegove odvjetnice ,pošto je on imao svjedoke ja nisam meni su pridodali prekršaj za nasilje u obitelji. Nakon toga poštom mi je stigla poziv za ročište u kojem on traži skrbništvo nad djetetom. Toliko se bojim da ostanem bez djeteta a znam da su mi sve jako dobro smjestili . U tom prijedlogu za skrb nad dijetetom on navodi da mu nisam htjela reći gdje se dijete nalazi, da sam mu branila kontakte s djetetom itd. Koliko su moje šanse da dobijem skrbništvo pošto sam imala ljubavnika?????
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija