Jump to content

singer

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Suspendiran sam u državnoj firmi do okončanja prekršajnog postupka. Iz razloga što su mi pala primanja potražio bih neki dodatni posao, ali ne znam da li smijem. Pitanje: da li pod suspenzijom smijem raditi za drugo poduzeće ili privatnika na neki (koji) ugovor. Da li je to ugovor o radu, ugovor o djelu ili nešto drugo? Molim odgovor.
  2. U svibnju prošle godine ŽDO je podnijelo optužnicu Županijskom sudu u Osijeku. Prošlo je već devet mjeseci od tada a ništa se ne događa. Molim odgovor. U kojem vremenskom roku Županijski sud treba potvrditi, odbaciti ili optužnicu vratiti na doradu.
  3. Prije 12 i pol mjeseci suspendiran sam sa radnog mjesta pod optužbom da sam počinio težu povredu radne dužnosti. Prije nekoliko dana, nakon tolikog čekanja, pozvan sam napokon pred prvostupanjski disciplinski sud gdje sam iznio svoju obranu. Molim da mi netko odgovori da li postoje rokovi u kojima se treba sastati prvostupanjska disciplinska komisija i u kojem vremenskom roku nakon rasprave trebaju donijeti odluku i proslijediti je optuženom? Radim u Ministarstvu financija.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija