Jump to content

MAMBA

Korisnik
  • Broj objava

    17
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http://www.slatinskipcelar.hr
  1. Zahvaljujem na brzom odgovoru, ništa mi ne preostaje nego telefon u ruke i zvati.
  2. Imam pitanje u svezi komisije za obnove postupka, predao sam papire negdje pred kraj travnja 2010 i još nisam pozvan na komisiju. Na stranicama HZMO gdje je moj zahtjev? pratim stanje ali je ono konstantno ne promijenjeno osim ponekad datuma. Trenutno mi piše –PODRUČNA SLUŽBA -3764- VIROVITICA , -ARHIVIRANJE SPISA U ROKU,-ROK VJEŠTAČENJE, s tim da su do sada tri puta samo promijenili datum, posljednje aktivnosti 30.04.2010, 23.09.2010 i 24.11.2010. Pa me zanima dali postoji nekakav rok od predaje papira i izlaska pred komisiju. Bio sam u HZMO virovitica ona za šalterom ne za ništa osim da su papiri poslani u Osijek, a kad sam zvao Osijek oni rekli da trenutno rade bolovanja.
  3. Nisam mislio na ovu zadnju, nego na prvu kod koje sam osobno bio. Žena je ljubazna to ne mogu poreći ali ostalo, mislim ne želim sada voditi nikakvu raspravu ali dobro znam kako sam prošao kod te gospođe.
  4. ja bi samo volio da netko pročita te ####ne papire pa da onda sudi a ne od oka
  5. iz iskustva ti mogu reči da si potpuno u pravu, kad sam bio u tvrtkovoj glupača ima moj ratni put na početku fascikla i pita me kada sam došao u gardu, dali 94 a kad me pitala koje sam godište , ja kažem 1973 onda izračuna da sam 1994 imao 17 godina. eto ko nama kroji sudbinu (mirovinu)
  6. a šta je sad ovo 27.12.2007. PRIMOPREDAJA SPISA U RAD nakon likvidature
  7. E sad neznam točno koliko dugo ali ako ti može pomoći, riješenje o privremenoj mirovini sam dobio sa 18.01.2007 u tvrekovoj bio 19. 03. 2007. Onda je do 9 mjeseca odprilike bio u nekom ROKU nemam pojma šta je to, da bi u 9 mjesecu sve polako krenulo i sad sam tu gdje jesam.
  8. Pozdrav svima! Pratim preko interneta papire u mirovinskom pa me zanima ako tko ima iskustva da mi malo pojasni. Papiri su mi sa 21.12. PRIMOPREDAJA SPISA U RAD RAJKOVIĆ IVANA LIKVIDATOR TVRTKOVA 5 SOBA 112/I pa me zanima za koliko dana bi mogao dobiti riješenje o mirovin i dali ču u prvom mjesecu dobiti normalno mirovinu
  9. Dali mi netko može poslati telefonski broj na koji da zovem, jer ga ja nemam, a kada sam zvao na onaj sa stranica mirovinskog gospođa mi rekla isto što i sam vidim.
  10. Gdije je moj zahtjev? Ovdije na forumu sam našao kako se može pratiti gdije mi se nalaze papiri za mirovinu. I odem ja u mirovinski, dobijem korisnićko ime i lozinku, upišem i ono mi pokaže SREDIŠNJA SLUŽBA 473416 29.05.2007. SPIS RIJEŠEN-ARHIVIRAN (A/A) ARHIV (AD ACTA) PODRUČNA SLUŽBA U ZAGREBU 622470 02.07.2007. ARHIVIRANJE SPISA U ROK ARHIV (ROK) da bi nakon nekoliko vremena pokazalo ponovo ovo PODRUČNA SLUŽBA U ZAGREBU 622470 12.09.2007. ARHIVIRANJE SPISA U ROK ARHIV (ROK) pa me zanima što bi to trebalo znaćiti?
  11. Dali je netko dobio dionice a da je predao poslije 15.04.2006 Zvao sam prije dva tjedna, ženska preko telefona mi rekla da su podijelili do 15.04 a sada da kreće od 15.04. do 30.04. i da bi trebalo biti negdije u toku tjedna, a koliko vidim od dionica ništa a kada zovem ili je zauzeto ili se niko nejavlja.
  12. Ako se sjećaš postrojavanja 91 na Kračevićevom stadionu tada su osnovane sve 4 brigade a što su si pojedine brigade naknadno pomaknuli datume to je druga priča , recimo predsjednik udruge hrvatski tigar nikad nije bio u 1.brigadi ali je predsjednik jer je 90 bio u specijalnoj koja se nalazila u Lučkom. Još nešto 1 brigada nije nastala od AT Lučko nego od druge postrojbe koja je bila isto tamo smještena, a ime tigar su im i dali pripadnici AT Lučko i to iz zezancije što su oni poslije prihvatili.
  13. Gospodo da nebi bilo zablude 1991 su postojale 4 gardiske brigade dvije u zagrebu 1 i 2. jedna u osijeku 3. i splitu 4.
  14. Našao sam na ovom forumu tablicu za izračun otpremnine, pa me zanima u kolonu gdje se upisuje osnovna bruto plaća dali je to zadnja plača ili prosječna plača i ako je prosječna u nazad koliko godina se uzima prosjek.
  15. Za nekoga tko je pitao koje sam godište 1973 šesti mjesec. I još nešto gospođa koja je sjedila unutra i prije nego što je otvorila moj predmet, onako od oka, na prvi pogled nakon pitanja koje sam godište, rekla mi je pa vi ste premladi za mirovinu. I još me pitala a da nije gledala ratni put, kada sam ja došao u vojsku dali 1994 ili 95 mada lijepo u ratnom putu piše 1992 peti mjesec. Te sam iz toga zaključio da moj predmet ranije nije ni pogledala niti što piše u njemu, a cijela njena odluka je bila od oka, da bi nakon toga u neki rokovnik upsala moje godište, postotak invalidnosti i koliko sam proveo u bolnici i to je sve, bez ikakvog čitana i uvida što piše u papirima, a kada sam joj rekao da sam proveo 2 mjeseca u logoru od toga 1 mjesec u samici pitala me za potvrdu, mada je i to bilo navedeno u papirima .
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija