Jump to content

vgregur2

Korisnik
  • Broj objava

    1
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Da počnem odmah sa problemom. Prije 10 godina smo sa susjedom - firmom koja se bavi prodajom, ravnali među. Tako da smo mi od njih otkupili 18 m kvadratnih, a oni od nas 12 m kvadratnih. Za to postoje ugovori kao i račun za plaćeni porez. Mi nismo do ove godine išli za time da upišemo svoje vlasništvo u gruntovne knjige iz razloge što smo znali da će se graditi obiteljska kuća pa smo mislili to odraditi sve u jednom i upis kuće i zemlje. Susjedi su upisali svoj dio zemljišta tako da su postali suvlasnici na našem posjedu, jer i oni su sada u postupku legalizacije i upisa svoje zemlje da objedine sve u jedno. U međuvremenu je susjed - firma otišla u stečaj i preuzela ih je banka koja se upisala kao vlasnik zemljišta, pa tako je i naših 18 m kvadratnih sada pod bankom. Ove godine smo izradili novi nacrt zemljišta po ugovoru i upisali u katastar koji je sve poslao u gruntovnicu za upis vlasništva i od gruntovnice smo dobili odbijenicu da nije moguće upisati nas kao vlasnike, budući da se banka upisala na tih 18 m kvadratnih. U gruntovnici su mi rekli da mi banka može dati suglasnost ovjerenu kod javnog bilježnika da su suglasni našeg upisa kao vlasnika. U kontaktu sam sa "nadležnim" iz banke za firmu koju su ovršili, ali on mi kaže da to nije izvedivo, tj. ne da si baš previše truda oko toga. Jer mi je objasni da to neće biti riješeno barem još nekih 10 godina. Molim Vas da me savjetujete šta mi je najbolje napraviti u ovom slučaju i kome se obratiti za daljnju pomoć. Unaprijed se zahvaljujem.
  2. Yêu Quân Chùa http://biareview.com/ http://anztheme.com/ thành lập doanh nghiệp tư vấn pháp luật dịch vụ kế toán công ty luật gươi, nhưng nghịch chuyển thời không làm sống lại cường giả cũng phải trả giá khổng lồ!

    - Sự cắn trả khi làm sống lại của những Bất Hủ cấp phong Vương thì Vũ Trụ Chi Chủ cũng dễ dàng khôi phục lại được. Nhưng cắn trả do làm sống lại Vũ Trụ Tôn Giả thì muốn tự thân khôi phục, ngay cả Vũ Trụ Chi Chủ cũng cần một thời gian dài.

    Bái Phong Tôn Giả lạnh lùng nói:

    - Ngươi cũng biết quy củ rồi đó. Lần này làm sống lại miễn phí. Lần sau nếu ngươi chết lại đi, việc làm sống lại ngươi, sẽ cần ngươi tự thân bồi hoàn. Cái giá không phải là một Vũ Trụ Tôn Giả bình thường có thể gánh được đâu.

    - Ta hiểu.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija