Jump to content

adanta

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. U potrazivanju novcanog duga od bivseg supruga zatrazila sam ovrhu nad zemljom gdje sam suvlasnik u 1/2,nisam bila upoznata sa procedurom, ovrha je pokrenuta,cekam javnu drazbu, saznala sam da cu biti u suvlasnistvu sa novim vlasnikom, kako do samostalog vlasnistva i samostalnog raspolaganja imovinom molim hitan dgovor, vidim iz odgvora da se promjenio nacin razvrguca suvlasnicke zajednice, navedite mi korake molim vas, zbog visine troskova vise djelujem sama pa i grijesim, Hvala
  2. Hvala na odgovoru koji mi nije odgovorio na najvaznije a to je kako MU uskladiti sa zakonom i promjeniti clanke koje je netko napisao sebi u korist a suvlasnici nisu niti citali sta potpisuju,racuni mi nece reci tko je odobrio trosenje novca zajednicke pricuve i nalozio izvanredne radove koji su opravdani ili ne, na pisane zahtjeve predstavnik ne odgovara a niti Uravitelj, ja sam jedina koja se nestobuni i trazi, a kuca derutna i propada. Pomozite mi u nastojanju da racun zajednicke pricuve ne sluzi kao kasica-prasica Upavitelju i prestavniku suvlasnika.
  3. Trazim odvjetnika za sudsku tuzbu i ponistenje nekoliko clanaka Medjuvlasnickog ugovora. Trazim naknadu troskova za izvodjenje radova na zajednickim djelovima zgrade, i jos nekoliko stvari a sve se odnose na predstavnika zgrade i trosenje novca iz pricuve za koje nikada nismo dobili obrazlozenje. Navodim samo jednu nelogicnost koja je navedna u MU a to je dozvola da se predstavniku suvlasnika placa porez iz pricuve a u ime Ugovora o djelu+ naknada prema Ugovoru. Ukupni toskvi predstavnika rastu svake godine kako Grad mjenja stopu poreza. Stanara je sve manje u zgradi i sve su sariji. Stanujem u Rijeci, moj kontakt biserkastubicar@gmail.com. Hito! Sprema se zakon koji ce Upraviteju i predstavniku omoguciti radove na koje nije pristala vecina ili svi suvlasnici. Vec sada rade sebi u korst. Hvala!
  4. Bivsi suprug je nakon razvoda, podjele imovine na papiru, ostao prijavljen prebivalistem na adresi stana gdje ja zivim. Kako sva posta, racuni za imovinu u suvlasnistvu stizu na moju adresu,nesto placam a nesto ne. Neznam kako da rijesim ovu situaciju jer je imovina jos uvijek u suvlasnistvu a gdje on zivi nemam saznanja. Kako doci do adrese boravista ili ograditi se od poste o obaveza druge osobe. Strah me potrazivanja koja moze imati "nepoznati" I zatraziti ovrhu na stan u kome I ja zivim. Hvala!
  5. Zivim u gradu Rijeci, vodim postupak za naplatu dobivenog uzdrzavanja. Kako nisam zadovoljna brzinom I nacinom rjesavanja spora, skupo je, interesira me da li postoji spisak, registar odvjetnika sa navedenom specijalnoscu tj. u kojem djelu prava se najbolje iskazuje njihovo znanje, I gdje bih mogla dobiti takvu vrstu informacije, nije svatko za sve. Kako I pitanje Medjuvlasnickog ugovora nisam u stanju rijesiti sa suvlasnicima na dogovoran nacin trazim odvjetnika za pisanje tuzbe I vodjenje postupka. Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija