Jump to content

laddy

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. na dijete i jesam koncentriran i u pravu ste sve što ste napisali i zahvalan sam Vam na vašim savjetima.Žalosno da sustav koji kako je meni rečeno vidi problem i shvaća ali ga odugovlači i kasni mjesecima igraju se ne mojim strpljenjem već "djetetovim životom" a dječji interes im je najbitniji zato ja kao tata nisam mogao svoje dijete ni na rođendan čuti a kamoli vidjet.Praktički dok to sve završi ja ću za dijete biti potpuni stranac a to je žalosno.
  2. ja njoj nikada ništa nisam obećao(mislim na brak ona je od prvog dana upoznavanja znala da sam oženjen i imam 2 djece i da svoju ženu nikad neću ostavit,a i da ona mene ostavi opet nećemo biti skupa),ali kada je ostala trudna sve što sam rekao to sam i učinio,ispočetka me zavlačila da je dijete malo,da ne smijem doći zbog njene majke,rođena je u 10 mjesecu pa da je vani hladno dok zatopli da ćemo se nalazit da ja mogu viđati dijete.Moju ženu je zvala i tražila da me ostavi,mene uvjetuje da kad se rastavim da joj se javim i to sve sam dokazao u czss-u.Ona je od mene uvijek imala otvorene karte i znala da imam obitelj.Moja greška je što sam bio nevjeran svojoj ženi ali ona zato nema pravo meni onemogućit kontakte sa djetetom.Dijete nije za ništa krivo i ne želim da zbog njenih frustracija ispašta i iluzija koje si je ona stvorila.
  3. Pozvani smo oboje i razgovarali sa radnicom czss-a koja je napisat ću "nama" objasnila to sve no međutim ne vrijedi,ona i dalje odbacuje bilo kakve kontakte sa mnom zbog povrijeđenosti što ja nisam sa njom.U prvom mjesecu sam bio u czss-u i radnica mi je rekla da će nam sada njihov odvjetnik poslati pozive da potpišemo da viđanja krenu pod nadzorom(na zahtjev majke djeteta još na prvom razgovoru u czss-u) u roku 15 dana a sada je prošlo i 2 mjeseca,na sve pristajem samo da se pokrene.Sada sam već toliko razočaran da sam sam sebi rekao da više neću plaćat alimentaciju dok god mi onemogućuje dijete.
  4. imao sam vanbračnu vezu,po završetku veze ona je ostala trudna.Ja sam priznao dijete i plaćam alimentaciju i isto tako želim to dijete i ispunjavati svoju roditeljsku obvezu koja mi je uskraćena jer mi ne dozvoljava da viđam i imam kontakte sa djetetom.Tužila me za iznos alimentacije(bio joj je premali)a ja sam u odg. na tužbu tražio zajedničku roditeljsku skrb.Sud je donio presudu u moju korist no ona se žalila i sada je na županijskom sudu predmet 4 mjeseca.Ja za sve ovo vrijeme dijete ne viđam i tražio sam od czss-a pomoć koju su mi obećali pošto se ona žalila samo na visinu alimentacije ali još ništa.Htio sam otić u njen stan ali su me savjetovali da bolje ne dok neću imat pravomoćnu presudu(koja će biti tko zna kad) pošto mi se i ona prijetila policijom.Molim vas pomozite mi dijete nisam vidio godinu i pol,pozive mi odbija i svaku mogućnost kontakta šta da radim?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija