Jump to content

ikkea

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ikkea

    R1 računi

    Poštovani, tko je u prekršajau i po kojoj osnovi kada poduzeće izdaje gotovinski r1 racun za firmu koja nije u stvarnosti ništa kupila,nego mu prodavač iz usluge napravi r1 račun od nekoga tko nije htio uzeti račun na blagajni.tako se dnevno izda par računa na firme koje u stvarnosti nisu koristile robu ili usluge poduzeca. unaprijed hvala na odgovoru!
  2. Jel mi možete reći kojim zakonom je to regulirano da malo proučim?Dečko je slovenac a ja živim u pograničnom području.
  3. Poštovani, da li će nakon ulaska Hrvatske u EU, državljanin RH sa hrvatskom vozačkom dozvolom moći upravljati automobil slovenskih regirtracijskih oznaka po RH?Hvala
  4. Hvala na odgovoru! Dečko je slovenac,a radi se o mjestu uz samu slovensku granicu. Razmišljali smo da se za početak stavi zemlja samo na mene da izbjegnemo porez,ali bojim se da će onda on imati problema oko dizanja stambenog kredita(ako nebi bio vlasnik zemlje) Neznam.....šta bi bilo bolje rješenje? Da li će se ulaskom RH u EU nešto zakonski mijenjati po tom pitanju?
  5. Molim Vas koje su obeze po darovnom ugovoru za građevinsko zemljište,ukoliko mi to zemljište daruje otac? A koje su obveze ako to zemljište daruje 1/2 meni a 1/2 dečku koji je strani državljanin? Hvala na odgovoru, LP
  6. Otac želi darovatti građevinsko zemljište meni i mom dečku kako bismo gradili kuću i riješili stambeno pitanje.Dečko je strani državljanin. Kakva je procedura,šta trebamo učiniti? Da li dečko treba prijaviti boravište u RH te dali smo oslobođeni plaćanja poreza?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija