Jump to content

iva198

Korisnik
 • Broj objava

  6
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Podjela imovine

  Nakon 6 godina smo se zarucili i kupili kucu, od toga dana svaka ulozena kuna je bila mojih roditelja. U medjuvremenu smo se ozenili, ali i dalje su ulaganja bila sa moje strane i mojih roditelja. Nakon sto sam ga uhvatila u preljubu, on zeli prodati kucu ali ja ne zelim nakon sveg ulozenog truda. Koja su moja prava uopce u toj kuci ako dodje do prodaje, te da li mogu sudskim putem kako to sprijecit i natjerati ga da prepise kucu i kredit na mene?
 2. Nestali novci XD

  Najavljen je poslodavac, banka tvrdi da nije bilo nikakvih uplata uopce, u fini gospodja prije dva dana tvrdi da stoji uplata placa za 5-ti mj a jutros me zove da nema nista, poslodavac tvrdi da je uplatio i da novci nisu vraceni..
 3. Nisam najavila novog poslodavca na zasticenome racunu i sada mi place doslovno nema..u Fini tvrde da nisu novci kod njih da su vraceni najvjerojatnije poslodavcu, u banki da su samo dobili jednu cetvrtinu sto skida blokada a poslodavac tvrdi da novci nisu vraceni..moze li mi netko reci kome se obratiti i gdje bi novci mogli biti?
×