Jump to content

eles

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Upotpunosti se slažem s tobom! I prvi korak reakcije bi bio da sudjelovanje na otvaranju audio snimiš kako bi kasnije što kvalitetnije mogao složiti prigovor, pošto na njihovom zapisniku neće biti zapisano ako su se nešto zabunili, krivo pročitali iznose, komentirali nešto neprimjereno. A ako oni zabrane audio snimak uskratili su te tu mogućnost.
  2. Javni natječaj ministarstva MUP RH, javno otvaranje ponuda u zgradi MUP-a...
  3. Ne bi bilo prvi put da rečeno u prostoriji i naknadni zapisnik odudaraju jedno od drugoga. Da novine objave članak možda sljedeći put nebi "narihtavali" natječaj.
  4. narihtano tako da je pod tehničke zahtjeve unesena rečenica iz korisničke upute proizvoda koji je i pobijedio na natječaju. Ne postoji drugi takav proizvod s tako identičnim opisom.
  5. Jedno vezano pitanje za znalce, što je potrebno da bi se dobilo status novinara te time i mogućnost snimanja ako dugačije neide? Dali se računa blog, index i slično?
  6. Zanimljivo kako je opće prihvačeno da su državni javni natječaji narihtani i da se tu netreba ništa poduzimati, da je to jednostavno tako. Uopće nije shvaćeno da se tu radi o razotkrivanju tog čina s naše strane a ne sudjelovanju u namještanju. Za informaciju ponuda ne "štima" je naša nije ni naštimana a pobjednik je druga "renomirana" firma s određenim brojem spomena u raznim crnim kronikama.
  7. Pozdrav Svima! Nisam našao odgovor na pitanje u arhivi pa evo postavljam ga na forumu. Dali osoba bilo promatrač ili iz firme koja predaje ponudu za javni natječaj ima pravo tražiti na Javnom otvaranju ponuda da audio snima taj događaj? Riječ je o natječaju MUP RH za nabavu opreme a našem predstavniku je rečeno (šef odjela u MUPu) da nema pravo snimati javno otvaranje nego da mora pismeno tražiti dopuštenje od Ministra. Meni to onda ne zvuči baš kao javno otvaranje ako se nemože snimati. Istina je da se održava u zgradi MUP-a pa je možda to objekt od specijalne važnosti ali to su onda trebali reći tako? Da je javno otvaranje u Ministarstvu poljoprivrede dali bi isto tako rekli? Dali da sljedeći put nađem nekog novinara preko preporuke da snimi ili će i njemu zabraniti? Naravno natječaj je kompletno narihtan za firmu koja je zamislite dala jedina odgovarajuću ponudu. Hvala na bilo kakvom odgovoru, Denis
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija