Jump to content

diablozg

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani Ovakva je situacija, sklopio sam kupoprodajni ugovor za kupnju stana sa agencijom za nekretnine, 1/3 novaca im je već isplaćena, ostatak novca ide na kredit. Problem je u tome, što sad banka traži da se napravi aneks ugovora jer u ugovoru nije točno navedena razrada plaćanja, a agencija ne želi napraviti aneks. Šta se može napraviti Unaprijed zahvaljujem na odgovoru
  2. Sad sam doznao da stanovi idu na licitaciju na trgovački sud gdje se plaća kao neko osiguranje da se može prisustvovat licitaciji. Zanima me dali se dobije povrat tog "osiguranja" ako ja ne dobim taj stan na licitaciji,tj ne budem naviši ponuđač. U slučaju da budem najviši ponuđač, kako onda to ide, plaća se sudu ili banci?? Dali je moguć kredit u tom slučaju?
  3. Receno mi je da je moguce kupiti stan s pocekom,cak daju i da se uselim pa kad zk ulozak bude cist da onda pokrenem kredit,mislim da cak i bez kapare. Zanima me sta se u tom slucaju desava ako banka uzme stan, dali vrijedi taj neki prwdugovor koji bi potpisao s prodavacem,naravno bez davanja novaca,ili me banka moze istjerati iz stana? Unaprijed zahvaljujem na odgovoru
  4. Hvala na odgovoru A ako se zabilježba skine, znači ako vlasnički list bude čist, onda je u redu?? Zabilježbu spora je stavila firma koja upravlja zgradom TFK UPRAVLJANJE, a investitor/prodavač ORION grupa tj JARUŠČICA.d..
  5. Poštovanje Htio bi pitati u vezi zabilježbe spora koja je upisana na vlasnički list stana koji želim kupiti. Ta zabilježba već stoji od 12 mjeseca 2012 godine, investitor tj. prodavač stalno govori da se zabilježba skida sljedeći tjedan,pa sljedeći, pa tako unedogled. Otprilike prije 2 mjeseca sam našao taj stan i otada se zabilježba "navodno" skida. Zanima me dali se može napraviti neki ugovor ili nešto čime bi se mogao zaštititi da poslije ne ostanem bez stana. Zgrada u kojoj je stan je cijela u plombama tj. stanovi koji nisu prodani. Stanovi su pod hipotekom od zabe, firma od investitora/prodavača je u stečaju.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija