Jump to content

prevarena11

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav, odlucila sam se podnjeti prijavu,samo me zanima,je li to mogu u bilo kojoj policijskoj postaji,s obzirom da ja ja iz ZG a on iz Splita?
  2. Jos samo da pitam.... kakav ishod mogu ocekivati ? Sto se u biti događa kad se podnese prijava ? Oni mu pretpostavljam otkriju identitet... sta dalje ? Hocu ja ikad te novce dobiti nazad ?
  3. Hvala na brzom odgovoru! U svakom slucaju,musko je sigurno u pitanju! Pisao je na mail kao žensk,ali preko tel. je sam priznao da je musko i da se lazno predstavljao. Ja imam neko ime na koje navodno glasi racun u banci. Mozda je mogao izmisliti ime,ali broj racuna nije. Znaci,samo idem u policijsku postaju i kazem kako i je... ?
  4. Pozdrav, Molim za pomoc. Naime,prica je duga kako sam prevarena,ali evo,ukratko cu napisati. Dosla sam do jednog prodavaca preko njuskala,od koga sam narucila robe u tri navrata,ukupne vrijednsti 3900 kn. Prvi put sam mu na racun upl. 400 kn,zatim 800 i na kraju 2700!! Sve se odigralo nekako brzo...prvi iznos od 400 kn sam uplatila sa sestrinog racuna(net banking),a ostala dva sa svojeg. ... I naravno,jako brzo sam skuzila da sam prevarena,jer te robe ni otkud! Kontaktirala sam ga ponovno preko maila,gdje mi je priznao (iako je cijelo vrijeme pisao kao zensko) da nije nista poslao,navodno je i on prevaren,da ce mi vratit odmah u jutro 2000 kn,a za par dana ostalih 1900. Ja sam mu zaprijetila da cu prijaviti,ili da lijepo vrati te novce i nikom nista. I rekao je da hoce. Međutim,sutradan me zove moli da ga pricekam nekoliko dana,da ce vratit...naveo je niz razloga u koje ja apsolutno ne vjerujem,ispricava se itd. Ja sam samo trazila novce nazad i dala sam mu tih 10ak dana... ali ja vidim,da bi on mozda i vratio ali je novce spiskao misleci da ja necu reagirati. On njih sad nema od kud vratiti i stalno me zavlaci. Bar misli da me zavlaci... Ja ga zelim sad prijaviti,jer ja vidim da n nema od kud uplatiti novce. Sta mi je sad ciniti ? Ja imam stotine njegovih mailova,imam sms poruke,imam potvrde da sam uplatila,neko ime i broj racuna u banci na koji sam uplatila. Unaprijed zahvaljujem
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija