Jump to content

flowchart

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Naknadno preko oca (usmeno) ali se u principu radi o manje vrijednom nakitu (bižuteriji) ali i više komada iste. Dakle ako bih prodavala išlo bi po 20/50/100kn, ne više. Jedan odvjetnik mi je jednom rekao da i da me neko gnjavi teret dokazivanja je na organima a ne na meni (što je logično). Ne pričam ovo zato jer je nešto nedaj bože ukradeno nego zato jer mi je dosta da svatko konstantno sve čačka a "veliki" kradu novac na sve strane!
  2. Što to znači poželjno? Da li je ovo što sam pitala protuzakonito ili ne? I zašto bih ja išta morala dokazivati, to je na tijelima koja su za to zadužena.
  3. Pozdrav, pred par godina mi je preminula baka. Naknadno sam doznala da mi je ostavila određenu količinu nakita ali bez nekog dokaznog dokumenta. Da li ga ja smijem staviti na platforme kao što je Njuškalo i sl. na prodaju a da me se ne "ganja"? Da li ukoliko imam više komada istog mogu otvoriti web shop ili to moram nekako prijaviti? Hvala!
  4. Nije mi želja raditi probleme nego sam pitao za informaciju čisto radi osiguranja, hvala vam na odgovorima, lp.
  5. Jasno ali ja sam sklopio ugovor s tom tvrtkom a ne privatno sa vlasnikom tvrtke, dakle odkud mu pravo slati me na obavljanje poslova u njegove privatne svrhe? Nešto od dokaza imam dakle ispis polaska i dolaska službenog vozila sa naznakom "Ime - privatno" na ispisu, fotografije dok sam izvršavao dotični zadatak itd.
  6. Poštovani, molio bih vas ako mi možete odgovoriti na jedno pitanje, naime direktor i ostali nadređeni u firmi šalju me u obavljanje poslova za njihove privatne svrhe (privatna kuća, vikendica itd.) Također unutar firme obavljam čitav niz poslova koji nisu u opisu mog posla. Mislim da to nije zakonski po propisu i ukoliko imam dokaz o odlascima (zapis odlaska vozila itd.) dali to ima pravnu vrijednost, hvala i lp.
  7. Poštovanje, u banci mi je blokiran račun radi neke(ih) kazni, nažalost ne radim već tri godine i nedavno mi je ocu koji ima račun u drugoj banci skinuta određena svota s računa navodno radi neke kazne. Dali netko zna kakav je zakon o ovrhama ako sam član domaćinstva ali nemam sredstava u mom vlasništvu, dali je uopće moguće da se skida s računa mojih roditelja ako je kazna ili ovrha naslovljena na moje ime i prezime i moj OiB, a također i moj blokirani račun je u potpuno drugoj banci? Dali prekršaji prije 1. lipnja spadaju pod novi ili stari zakon? Hvala na odgovoru!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija