Jump to content

Neno Tadic

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Neno Tadic objavio

  1. Ma porez sta spominju od 5% vrhednosti nekretnine lako za taj porez sta zamjenjuje komunalni. Znaci zanima me da otac prepise meni nekretninu u 2018 dali sam osloboden placanja tih 5% vrjednosti nekretnine. Za razliku od 2019 ?
  2. Pozdrav zanima me posto se tema vrti po kaficima i krugu prijatelja pa mi nije jasno uglavnom zanima me kada otac zeli pribacit nekretninu na sina dali se placa porez od 2019 jer vidim da su prijatelji u panici i ja sa njima isto dakle pitanje je dali moram oca pitat da mi prepise stan u 2018 da ne placam porez ili je ova prica od 2019 samo vjetar u usima nas koji se ne razumimo.na odgovoru se zahvaljujem unaprjed !
  3. Pozdrav molim pomoc. kupio sam stan u kuci koja nije legalizirana etazinrana ni uplanjena. 7 stanara ima i dvojica nece legalizirat i ne daju pristup njihovom vlasnistvu.sto mi je cinit dali ja mogu svoj kat legalizirat neovisno od njih.
  4. ako to napravim dali ce i meni onda doci kazna ?
  5. da ja to razumim ali kada sam dovega geodeta i arhitekta on nije da da se iko priblizi i izmjeri te slika njegov dijo koji je nadogradija.molim vas pomozite sta da radim dalje
  6. Pozdrav imam problem kupija sam stan to jest dao sam kaparu vlanici stana u kuci sa 7 stanova koja nije legalizirana etazirana niti je uplanjena.1 od stanara ne zeli legalizirat objekat a ja sam bija spreman za cjelu kucu platiti legalizaciju etaziranje i uplanjivanje.sta da radim gdje god da odem niko mi ne daje odgovor dakle ako on ne da kuca se ne moze legalizirat ===????dali postoji iti jedan zakon koji bi ga prisilija mislim ne vidim u cemu je problem ja bi sve platija a on dobija papire na gotovo i nece nikako.
  7. Molija bih ako mi neko moze pomoci . Dakle dao sam 400 € akontacije za masaznu fotelju novu vlasnici firme reflex d. iz sinja koja mi je izdala racun u kojemu je navela 400 € te da uzima moju staru fotelju vrjednosti 9000 kn isporuka je trebala biti 1,1,2014 medutim do dana danasnjeg 20,5,2014 nisam nista cuja od nje naknadno sam saznao da joj je firma u blokadi isao sam privatnom tubom dali mislite da se tu isplati ici sudski =?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija