Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

ijurcic

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nova zgrada - prava susjednih zgrada

    Znaci nemamo prava glasa? Niti nas se mora pitati...Moze se nasloniti na nasu zgradu polovicno ili u potpunosti...
  2. Pozdrav, Planira se gradnja zgrade koja bi svojim dijelom se naslonila na moju zgradu (ja sam jedan od 30tak suvlasnika) te bi poprilicno zatvorila trenutno otvoreni pogled. Pitanja su dva: 1. Koji je proces u HR koju mora proci investitor, u smislu dozvola itd? Te pristanaka koje mora dobiti od susjednih zgrada, ako ikakve? 2. Koja prava imaju susjedi kao ja, u smislu zalbi i u kojem trenutku i na koje dozvole? Ne u cilju zaustavljanja projekta nego da se gradnjom ne smanjuje vrijednost okolnih stanova.... Lp.
  3. Pozdrav, Rođen sam u Splitu, gdje sam imao prebivalište do 2013., tada sam kupio nekretninu u Zagrebu i prijavio prebivalište u Zagrebu. Sad planiram prodati tu nekretninu i iznajmiti neki drugi stan, pa “ostajem” bez adrese prebivališta, osobna mi vrijedi još par godina...a u tom periodu planiram kupit novu nekretninu i imati ću gdje prijaviti prebivalište, koje su moje zakonske obveze? Unaprijed hvala!
×