Jump to content

E KA

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Iskreno nisam imao pojma da je posjedovanje sjemenki ilegalno. Bacim ih u toku dana. Puno hvala svima na savjetima.
  2. Pa što je sjemenke marihuane ilegalno posjedovati ? Lako ih bacim ako je tako.
  3. http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Jednoglasna-preporuka-Ministarstva-zdravlja-Medicinsku-marihuanu-legalizirati-u-Hrvatskoj Vidim ove dane po fejsu svakakve objave šta se tiče legaliziranja marihuane i izgleda da če ubrzo biti legalna u medicinske svhre. Iz linka poviše: "Predlaže se dopuna Zakona o suzbijanju zlouporabe droga i izmještanje kanabisa iz prve skupine droga prema konvenciji iz 1971. godine, čime bi se omogućilo izdavanje medicinske marihuane na recept." Dali je istina da ako marihuana bude izbačena iz 1. skupine droga da onda i sađenje iste neče više biti kazneno djelo ?
  4. Neće biti nikakvog suda jer korisnik ne misli saditi bar za sad. :D
  5. Hvala puno Mrljevac na ovom linku ! Izgleda da ništa od sađenja bar dok se zakon ne promjeni jer ovo kako sad stvari stoje je prestrogo. G-man, pročitao sam temu od Smilea ali on nije koristio Marihuanu koju je posadio tako da mislim da je to skroz drukčiji slučaj od mojeg gdje sam mislio biljku koristiti samo za sebe. Poznam dosta ljudi koji su sadili marihuanu do sada dosta dugo godina i nikad nisu bili u zatvoru. Da ne čitam sad nanovo onaj zakon (link od Mrljevca gore), dali je za uzgoj male količine Marihuane predviđena kazna zatvora ili ne ? P.S. Ako te netko prijavi da uzgajaš Marihuanu doma a tu Marihuanu nije vidio dali policija na osnovi te prijave može dobiti nalog za pretres kuće ?
  6. Pozdrav svima! Planiram več neko vrijeme posaditi marihuanu i evo sad mi frend nedavno nabavio sjemenke samo me strah posaditi jer čujem okolo da je kazna za sađenje dosta velika. Zna li neko kakva je kazna ako me uhvate sa jednom stabljikom marihuane ? Posadio bi najviše iz znatiželje vjerojatno bi poslije kad naraste napravio neku salatu od nje (ili neko jelo) čisto onako da je ne bacam kad sam je več uzgojio. Imam 19 godina i nikad prije nisam kažnjavan. Hvala unaprijed na pomoći ! P.S. ako pitam na krivom mjestu molim moderatora da premjesti temu tamo gdje joj je mjesto.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija