Jump to content

kim1

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Čitala sam na stranim forumima da se čak ne treba ni mučiti i ići kod odvjetnika, da je sve to samo gubitak vremena jer će njihovi dopisi i prijetnje s vremenom samo prestati... Uglavnom te njihove opomene i pisma traju nekih godinu dana i onda navodno prestanu s maltretiranjem. I koliko god to sve utješno zvučalo, opet me takva mučnina prođe svaki put kad vidim kovertu dad gmbh!!!!!
  2. Znači, sigurno je da nakon ovog dopisa od pravne službe dolazi nagodba? A nakon nagodbe oni prosljeđuju stvar sudu? (Mislim naravno ako ne pristanem na nagodbu, tj., ništa ne odgovorim). Ima li itko da je dobio sudski poziv, što li već?
  3. Pozdrav, Evo i ja sam jučer dobila dopis od njihove pravne službe... I iako sam koliko toliko staložena po pitanju cijele situacije obzirom na sve članke na koje sam naišla na internetu, moram priznati da me svaki njihov dopis toliko uznemiri i izbaci iz takta da to nije normalno!!! Reci mi, jesi li im slala kakav odgovor na taj dopis pravne službe ili da to jednostavno ignoriram?
  4. Dakle, vidim da nisam jedina koja se pati s ovim EBN-om. Nakon hrpe zivkanja, mailova i sekiranja te dvije opomene za neplaćanje, danas šaljem ovaj predložak raskida. Ali vidim da i nakon toga ne odustaju. Ima li itko iskustva dalje?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija