Jump to content

ZK

Korisnik
  • Broj objava

    20
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dakle čik pogodi, nema pravila. A niš, čekala bum. Zahvaljujem
  2. još uvijek nisam dobila niš. jel ima ko iskustva koliko se čeka na upis zabrane? i da , hoću ja vozačku morati nositi u pp koja mi je izdala nalog ili ću moći to obaviti tu kod mene (zaprešić) ?
  3. slažem se s tobom darkoh, ne iz osobnog iskustva, ali čula sam od prijatelja koji su malo stariji, 90ih je to bio divlji zapad, nikakvih pitanja, čim te sretnu zaslužio si batine, ma što radio. ali opet da je dotični mogao postupiti drugačije, mogao je. nemremo se mi ravnat po nijhovom raspoloženju, što je i često slučaj, kako ćeš proći, ovisi o tome kako su raspoloženi, neovisno o prilici ili neprilici.. i na kraju u masi slučajeva policajci samo traže da im daš razlog. pa ti budi lud i daj im ga
  4. Tako su i nama jednog božića policajci mili došli u birtiju koja je prekoračila radno vrijeme. morali smo izaći i krenuli smo, pa su (valjda ljuti što moraju raditi na božić) poludili i počeli udarat po svima koji su bili nadohvat pendreka. cipelarili dečka koji je ležao na podu vezan lisicama pa još pozvali one bijesne interventne, policije je bilo ko na tekmi. priveli su minimum 15ero ljudi, a dečke koji su dobili batina nisu htjeli pustit dok ne potpišu da neće tužit policiju. i onda dođe promjena smjene, dođu ovi ujutro, i najnormalniji ljudi, smiješ otić na wc, smiješ popit vode pa čak i kavu iz aparata. i kad su plavci iz jutarnje kolege pitali šta je to bilo sinoć, rečeno im je "ma pusti, sjebali su naši sinoć". pa eto ti policije i budi ti normalan.
  5. ma nebum niš prigovarala, sam me to zanimalo, koji je postupak. ok, puno hvala
  6. Dakle, dobila sam 11.2. prekršajno rješenje. (vožnja pod utjecajem alkohola).. oduzimanje vozačke na 3 mj. itd.. sad, sve sam ja to ljepo pregledala, ali nigdje ne piše kaj s vozačkom. jel ona prestaje biti važećom od dana primitka rješenja ili bum dobila još nekaj, da je nosim na poništavanje i to? i baj d vej, kakva je kazna za vožnju bez vozačke tj. nakon što je oduzeta? Srdačan pozdrav !
  7. ok,bum mu rekla da mi napiše u detalje ili da nalog.
  8. da, i meni je bilo sumnjivo, al ja vam prenosim kako mi je rečeno. htjela sam vas pitat koji znate. dakle nije moguće tako nešto.
  9. sad, il ja ne kužim il se nismo razumjeli. dakle za ta dva prekršaja je kažnjen, dobio je prekršajno rješenje. nema kaj molit, to je bilo prije nekih 6 mj., a nedavno je dobio rješenje i otišao je na lječnički i da mu ponište vozačku i sve. ali sad naknadno je dobio kaznu da mu se oduzima vozačka na još 6 mj, ali nije bilo novčane , dakle nije ista kazna ko ona za prekršaj. i kad je pitao otkud ta kazna, rekli su mu da ga to policija kažnjava i da mu oni oduzimaju vozačku na dodatnih 6 mj. nikad čula nisam da policija može to, pa sad pitam dali je to moguće? bok alex
  10. dakle u grubo, moj prijatelj se napio , haltala ga policija, napuhao je poprilično. dobio je maksimalnu kaznu. haltali ga opet istu večer,isti policajci, dobio opet istu kaznu. dakle, 6 mj. bez vozačke i oko 6000 kuna i bodove. bio na sudu dobio prekršajno rješenje. otišao na poništavanje vozačke,dobio žig itd. nakon toga stiže mu kazna oduzimanja na 6 mj. na njegov upit kako je to moguće, da je već kažnjen za to dobiva odgovor da mu je prvu kaznu dodijelo sud, a da ga sad policija kažnjava sa dodatnih 6 mjeseci. eto,moje pitanje je dali je to moguće, pošto ni ja niti itko koga znam nikad nije čuo za takav način ili takvu kaznu
  11. u svezi ovog zadnjeg, to si dobio poziv zbog 7 kaznenih bodova, ako se ne varam. e uglavnom, to ideš na prekršajni i pol sata odslušaš o posljedicama prometnih nesreća, platiš 50 kn i ćao drugari. bio moj brat nedavno. ako je to to, naravno.
  12. pa kao što vidiš, sve su ti dobri ljudi napisali i pojasnili, pa sam se drž toga.
  13. da, još jedno pitanje , prigovor nosim u 2 primjerka u policijsku postaju koja mi je izdala nalog, jel? a ako šaljem poštom isti je princip, oba primjerka u tu postaju?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija