Jump to content

Nightmare106

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Puno hvala na odgovoru! Idem sada do HZZO-a po tu potvrdu i onda do KBC-a. Ali mi je čudno da se nitko ne javlja niti u uredu niti u KBC-u. Nema onda smisla pisati pismo žalbe, evo taman sam smišljao neko pismo žalbe, ali onda ću to riješiti na ovaj način, gnjavaža ali puno jednostavnije.
  2. Ne mogu naći ništa u vezi žalbe i kako ju napisati za problem koji ja imam. Da li netko zna kako napisati tu žalbu, bar poslati primjer ili nešto? Inače, mislim da sam bio pokriven za dopunskim osiguranjem te godine, ali kao što sam već rekao, ja taj račun nisam niti dobio niti mi je med. sestra rekla da sam nešto dužan, pisma nikakva doma nisu dolazila od KBC-a, znači ja bi sad trebao otići do KBC, njima to platiti i dostaviti potvrdu odvjetničkom društvu?
  3. Bio sam danas u HZZO-u i rekli su da nemaju ništa sa time, što mi i ima smisla, sutra ujutro ću nazvati KBC Rebro, a ako treba i otići tamo čim prije moguće da to razjasnim i o čemu se radi uopće, isto tako imam račun od 40 kuna a ne znam ni za šta samo piše kad je taj račun navodno meni došao. Taj se račun naravno pretvorio u 400 kuna. Sutra ću onda eto i poslati preporučeni pismo, ali na pismu tom ne piše adresa na koju bi ja mogao poslati pismo, ali kome da pošaljem pismo, bolnici ili odvjetničkom društvu? Javim na forumu šta su mi rekli. Zvao sam ih isto tako cijelo poslijepodne kad sam došao doma i vidio to pismo da mi je došlo. I onda sam na kraju zvao KBC ali računovodstvo nije radilo.
  4. Kako se piše pismo žalbe? (Prosurfat ću još pa probati naći) Ja sam poslao samo e-mail firmi šaljući upit o tome o kakvom se računu radi i zašto mi on nije dolazio ovih proteklih dviju godina ili kad sam bio u KBC-u tada. Hvala na odgovoru!
  5. Evo i ja sam dobio isti takav račun od PAR I GRADAC, na toj opomeni ne piše ništa, osim kad je taj meni račun došao a to je 22.07.2013. Te sam godine (bar mislim da je ta godina bila) istegnuo ligament bio sam 4. razred srednje škole i 3 sata sam čekao za uputnice kod svoje doktorice opće medicine da bi došao na red da bi ona meni rekla da ja pod hitno moram na KBC i da mi uputnica nije ni trebala, ali mi ju je ipak dala da se to slika i pogleda. Poslala me kod kirurga, bar se tako sjećam, i on me poslao na slikanje rendgenom, a za to sam dobio račun, i to sam platio jer ne bi mogao dobiti disk koji su mi napržili sa slikama noge i ne bi to mogao odnijeti kirurgu da pogleda. Opet me naručio i opet sam došao i ista stvar je bila. Ja sam rendgen platio, i za njega sam dobio i CD i račun. Računa naime, više nemam, ali CD imam tu negdje. Ali ja nikakav drugi račun više nisam dobio. Piše da sam bio tada dužan za neku zdravstvenu uslugu, ne znam koju, 38 kuna i sad nakon 2 godine to iznosti 361 kunu. Probao sam ih zvati na broj koji su stavili na pismo, nitko se ne javlja, broj kao da je isključen. Bar da znam o kojoj se zdravstvenoj usluzi radi, da sam bar dobio račun, pa platio bi to bez problema. Ili da su mi poslali opomenu drugi mjesec ili šta ja znam pa bi platio. Ali ništa nisam dobio. Šta da ja sad radim?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija