Jump to content

1337

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Citam na stranici mupa hr za privremeni boravak pise: Strancu će se odobriti privremeni boravak ako: dokaže svrhu privremenog boravka, ima valjanu putnu ispravu, sredstva za uzdržavanje, zdravstveno osiguranje, te nema zabranu ulaska i boravka u Republici Hrvatskoj i ne predstavlja opasnost za javni poredak, nacionalnu sigurnost ili javno zdravlje. Svrha boravka da ostajem duze kod roditelja od 3mj. Putna isprava uredu. Sredsvta za uzdrzavanje imam. Zdravstveno osiguranje imam. Nemam zabranu ulaska u RH. Ne predstavljam opasnost itd. Sada mi treba misljenje da li bi mogao dobit privremeni boravak?
  2. Eh ovako sad sam nasao Kratkotrajna viza da li bi se mogla trazit na osnovu posjete roditeljima i ostanka duzeg vremena od tri mjeseca?
  3. Citao sam u NN. Za autonomni boravak ali opet nisam razumio da li osoba koja je punoljetna moze zivit u RH na osnovu atunomnog boravka?
  4. 1337

    Boravak

    Hmm da li bi moglo jer je vec punoljetan? Cuo sam da moze ako nije navrsio 18 godina.
  5. 1337

    Boravak

    Pozdrav. Ja sam radnik u RH vec 10 godina.Dobio sam stalni boravak u RH prije 5godina.Zanima me da li bi moj sin koji ima 19godina mogao da dode da zivi samnom.Znaci do sad je sve dolazio kratkotrajni boravak ono 3 mjeseca.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija