Jump to content

lily353

Korisnik
 • Broj objava

  36
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Ovrsni postupak banke u stecaju

  Ok hvala na odg.
 2. Ovrsni postupak banke u stecaju

  Znaci javni biljeznik je poslao ,mislim da nije bio nalog suda ,nigdje se ne spominje sud po papirima.
 3. Ovrsni postupak banke u stecaju

  Da ,ne glasi na mene nego na oca,isto tako primjetila sam u ugovoru o kreditu da je pogresan iznos glavnice kredita i uopce broj partije,neznam odakle im taj iznos i broj ja imam skroz nesto drugo ..tako da je tu vise propusta...
 4. Ovrsni postupak banke u stecaju

  Na temelju vjerodostojne isprave su potrazivanja i to kao dokaz prilazu rjesenje o nasljeđivanju.
 5. Ovrsni postupak banke u stecaju

  Nije bilo pokretanja postupka za vrijeme zivota pok .oca,ja i majka smo nasljednici iza pok oca,kredit je podignut nenamjenski,2013 godine na 7 god u kunama 26 000 kn sad je naraslo sa kamatama na 46 000 kn,imam ugovor o kreditu ispred sebe.Vrijednost imovine neznam tocno ,samo je zemljiste u pitanju a vise od navedenog je iznosa sigurno..
 6. Ovrsni postupak banke u stecaju

  Znate li postoji li zastara na rate kredita ??
 7. Ovrsni postupak banke u stecaju

  Vec 5 godina nisu se pokusali naplatiti ,mozda neka zastara .. A skoro duplo je vec iznos narastao...sto kamate sto troskovi postupka...i sl.
 8. Ovrsni postupak banke u stecaju

  Vec sam kontaktirala odvjetnika,necu na svoju ruku nista poduzimati ,jucer sam dobila rjesenje.On kaze da mu posaljem papire,valjda smatra da ce moci nesto se napraviti,samo neznam na sto se moze pozvati,sto vi mislite??Ima li smisla??
 9. Ovrsni postupak banke u stecaju

  Bas od javnog bilj. ,Banka Splitsko dalmatinska u stecaju.Vec su me ranije zvali radi dogovora otplate pa sam rekla da se neka obrate sudski,pa evo nakon 4 god.Dobila sam rjesenje o ovrsi bas od j.b .
 10. Dobila sam od j.b rjesenje o ovrsi ,vezano za kredit od pok.oca koji je umro prije par godina.Naime banka je u stecaju vec 3 god pa ne zanima mogu li se pozvati na neku zastaru ili osobni dug pokojnika ako idem u parnicu??
 11. ovrha proglasena nedopustenom

  Nisam još otišla po papire i rjesenja moram do njega pa ću ga pitati,zahtijevati cu onda neka on traži te nuzne troškove od ovrhovoditelja jer ne znam hoću li preko fine to moći ostvariti.
 12. ovrha proglasena nedopustenom

  Mislim da nije tražio povrat troškova nikakav a svoje a njemu sam platila na ruke jer mi je rekao da ću morati ako mu budem na račun plaćala imati i PDV 25% ,dali to znaci da neću moći tražiti povrat njegovih troškova ili bar dio,još mi je rekao da mu je sud priznao trošak od 3000 kn+500 kn za troškove(to sam mu platila na ruke)??
×