Jump to content

milopavlovic

Korisnik
  • Broj objava

    13
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. a ali ovaj dio do sada so je moj ja bi dao djeetu, očito a je to sve katastrofa. tražit cu isplatu i dati djetetu i bok. pa koliko bilo da bilo
  2. pa kad bi napravio moj odvjetnik ugovor da ona pristaje ne prodati stan do djetetove punoljetnosti. znaci baš pismeno da pristane da ga neće prodati, a ako slučajno banka ili ona na neki način ipak proda a mora djetetu polovicu od te cifre uplatiti na nekakav račun Ažurirano dali je moguće spriječiti ikako prodaju stana? ako polovicu svoju prepišem na sina
  3. dali ja mogu svoju polovicu stana prepisati ili darovati svome sinu. ona pristaje da digne kreit i da zatvori moj. zanima me dali mogu kako zaštititi da se stan ne proda. u tom slučaju netražim ništa od nje. kako mogu zaštititi da se stan ne proda
  4. a kad bi ja otišao i tražio pola toga svega?
  5. znači ovako. stan sam kupio za 20000 eura.68 kvadratnih metara. tad je bio procjenjen na 48000. i to ne namješten. u centru je grada. što se tiče uređenja,radova unutar stana svatko je po malo nešto uradio. malo njeni gletali malo ja krečio itd. nema se račun za ništa. moj kum mi je kupio spavaću sobu,a drugi kum dnevni boravak. njeni su kupili kupaonu. prije 1 g je dobila otpremninu 100000kn. kupila kuhinju i stolariju. auto kupljen 2 g prije braka na kredit. koji je sad u 10 mj zatvoren. motor kupljen prije 8 mj. stan je pod hipotekom. ja sam upisan kao vlasnik. kredit je na moje ime. imamo djete 3 g. stan otplaćujem 5 godina. brak trajao 4g.pokrenut je postupak u socijalu po ovom novom zakonu. supruga otišla kat iznad kod svojih roditelja, a službeno tvrdi da živi u stanu. nije sve stvari odnjela. ja želim van iz stana i odjaviti sve režije. još je ostalo 15 g za otplatiti kredit. Ažurirano još ima 15 godina za odplatiti kredit Ažurirano od prvog dana živimo skupa u stanu. od prvog dana je dva člana na tom stanu za vodu prijavljeno. to je jedini dokaz plus svjedoci. u glavnom ja to ništa ne osporavam ili bi trebao.
  6. gdje se to pokreće? ja želim da ona mene isplati, ona to ne želi,ali želi stan. ja na sudu planiram samo tražiti pola rata,ništa više. i kako je bračna stečevina ako sam ja kupio prije braka?
  7. dali se to može pokrenuti odmah ili moram čekati rastavu? i dali se stan može prodati po jako niskoj cijeni ili ima neko ograničenje. kad sud prodaje mislim Ažurirano znači, ja ne želim imati ništa s tim stanom. želim samo pola rata od kredita auta i stana. šta da napravim? mogu li odmah ili moram čekati rastavu?
  8. uglavnom! ja želim otići iz tog stana, želim odjaviti sve režije. ako želi živjeti u stanu neka prepiše režije na sebe. kredit ću plaćati jer moram. kad dođe do suda,dali meni netko može osporiti da je polovica stana moja? i dali ja mogu uzeti svoj namještaj koji su mi prijatelji kupili za useljenje već sada dok razvod nije gotov, koje posljedice mogu imati zbog toga? ja samo želim pola rata kredita od stana i auta dok smo bili u braku. dali mi to može itko osporiti?
  9. bitno mi je jer ona želi prodati stan koji je duplo vrijeniji od dignutog kredita. ostavio bih ga njoj ali da ga ne proda, da ostane djetetu, a pošto ga želi prodati. mislim da nije pošteno da onda ja ne dobijem ni lipe. kreit je na meni. nismo se dogovorili oko djeteta, jer me s djetetom ucjenjuje za stan. jedini nacin da bi pristao ostaviti stan bez da tražim polovicu rata od kredita je da stan ostane djetetu. ja mislim da je to pošteno. njen je plan prodati stan i otići u zg. znači ja bi time njoj pomogao da djete ode 60 km od mene. ne pristaje na ništa nego da nastavi placati kredit, a ja da netražim ništa.ne sudjeluje u režijama ni u kreditu vec goinu dana. neznam u opce kako da dokažem da ne živi tu. ? pošto bi samo sišla dolje kaa bi ja nekog pozvao da to utvrdi, živi kat iznad mene kod roditelja . sve stare stvari je ostavila tu, kao a izgleda da se nije odselila
  10. nismo živjeli, ja sam nekada spavao kod jenih, nekada ona kod mene. nekih 1g. stan je kupljen 1g5mj prije braka
  11. mi smo bili u vezi nekih 2 g , malo sam je bio ko njenih nekih g dana, ali nisam živio tam, prespavao sam ajmo reć koliko ja kod nje ,toliko ona i kod mene. ona sam kupio stan. od prvog dana mi živimo u njemu. nakon 1g i 5 mj smo se oženili. imamo sina 3 g. ja želim da ona mene isplati meni taj stan ne treba. samo ne želim joj dati da nastavi plaćati kredit i da ga proda. to mogu i ja. auto kupljen prije braka,motor u braku.
  12. stan kupljen prije braka. supruga ga želi samo za sebe. želi samo nastaviti plaćati kredit koji je trenutno na meni. i vjerovatno prodati stan u tom slučaju. njeni roditelji su iznad mene. ona se kao odselila, ustvari službeno nije. ne živi tu , ali da dođe netko provjeriti ona se samo spusti. neznam što da raim više. ostavio sam joj auto i uzeo motor koji je na njeno ime. prijeti policijom da joj ga vratim. ima li itko kakvo riješenje što da radim. pokrenuo sam razvo na socijalu. to jako sporo traje. a ja financiski više ne mogu ponjeti plaćanje kredita i režija.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija