Jump to content

Slomljen

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Moguče je. Jer fina svaki mijesec što vodi dugovanje naplačuje 170 kuna. Samo što pribraja svaki mijesec. Znači svaki mijesec računaj + 170 kuna na dugovanje. To je fina i nemožeš ništa osim platiti.. Meni je bivša stisnula blokadu za 2 alimentacije i fina nikad nije vidjela novce nego je firma uplacival njoj direktno na racun i drzala m8 blokadu godinu dana i morao platiti troskove 2800.
  2. Poštovani, zamolio bih vas za savijet.. Nakon nagodbe u vezi placanja alimentacije ostao sam bez posla na 2 mijeseca i bivsa odmah otisla stisnuti mi blokadu i nakon 2 mijeseca sam se zaposlio i firma u kojoj radim direkt na njezin racun je uplacivala pola moje place i ona je drzala blokadu godinu dana i kad sam se zaprijetio sudem da skine blokadu ostali su mi troskovi fine od 2800 kuna makar nikad nije dobila novce preko fine nego je uplacivano direkt iz firme u kojoj radim. Dali imam pravo traziti te troskove natrag i što mi je činiti. Hvala
  3. Poštovani, Bio sam u zaostatku za placanje dvije alimentacije. Zbog toga jer sam dao otkaz i prelazenja u drugu firmu. Bivsa mi je stisnula blokadu odmah nakon par dana ne placanja i kad sam se zaposlio placanje alimentacije je islo direkt na njezin racun sa moje place. I tako je drzala blokadu godinu dana i nabili su mi se troskovi fine oko 1800 kuna makar fina nije uplacivala njoj novce. Dali imam ja pravo to traziti natrag?
  4. Poštovani, wevo mene opet. Majka neda izvaditi mandulu i pedijatrica koja nije njegova je rekla da je dijete ima problem kod razvoja prsa zbog toga. Jer se nepravilno drzi i tesko diše na usta. Pileća prsa. I još ktome dijete nosi 2 broja prevelike patike. I majka pred dijetetom kad razgovaram vrijeđa đubre idiot itd. I poruke mi šalje da sam kreten. I kad je dijete smenom ono ne želi knjoj. Što napraviti zbog tog nedoličnog ponašanja?
  5. Poštovani. Sudski imam riješeno viđenje sa djetetom 7 dana u komadu jer sam radio na terenu. Dijete (4,5.g) je došlo kod mene i pitao sam ga kako je bilo kod mame i rekao da nije bilo ljepote. Pitao sam za zasto? Kaj je bilo i reklo mi da ga mama pljuska. Odmah drugi dan sam nazvao socijalnu radnici kod koje imamo obvezno savjetovanje. I prijavio. I naravno socijalna radnica je rekla da će se javiti. I naravno nije,nego se javila u vezi datuma za obavezno savjetovanje. Na tom obaveznom savjetovanju sam to prijavio i rekla mi dali sam pitao mamu u vezi toga. I ja sam tada pitao ju preko poruke i rekla mi da nije ga pljusnula i da ga mogu sam pitati. I jasan naravno zamolio ju da mi da dijete na telefon da ga pitam. I nije mi dozvolila da se čujem snjim i da ga pitam jer je dijete bolesno... ? Zamolio BiH vas za pomoć. U inbox.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija