Jump to content

nera01

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. A ja budem razgovarala s profesoricom i objasnila joj cijelu situaciju i nadam se da bude pomogla.
  2. Ako ne uspijem nabaviti to rjesenje budem razgovarala s profesoricom i ona jednostavno mora shvatiti da ne postoji nacin da ja to nabavim. Stvarno vise ne znam kome da se obratim za pomoc.
  3. A ne znam je li netko od njih imao istu ovu temu kao i ja. Uglavnom su svi imali primjere rješenja, ali su imali jednostavnije teme npr. lokacijska dozvola, građevinska dozvola itd.
  4. Profesoricu baš i ne zanima na koji način ćemo mi to nabaviti, moramo se sami snaći i nabaviti neki primjer. U policijskoj postaji mi ne mogu dati nikakav takav primjer jer su to službeni podatci i sad ne znam na koji način da nabavim to rješenje jer na internetu nema nikakav primjer, a ne poznajem nikoga tko je imao takav slučaj da mu ponište prebivalište.
  5. Treba mi oko 15 stranica i moram opisati cijeli taj postupak donošenja tog rješenja o poništenju. Moram nabaviti primjer takvog rješenja i na temelju toga napisati završni rad. To je smjer upravni referent.
  6. Završavam 4. razred srednje škole te trebam napraviti završni rad na temu 'Rješenje o poništenju prebivališta' U sklopu te teme moram opisati cijeli postuapak donošenja tog rješenja. Može li mi netko pojasniti što točno znači poništiti prebivalište?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija