Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

default_null

Korisnik
 • Broj objava

  11
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Naplata materijalne stete

  Je utvrden je. Medutim tamo se nalazi da se trebalo podmiriti u roku 6mj. od presude ako ne da ce napravit prisilnu ovrhu. medutim receno je usmeno iz opcine da nece trebat nista. Od tad je proslo 4ipo godine. Jel postoji nekakva zastara i sl.
 2. Naplata materijalne stete

  Postovani, Potrebna mi je informacija sto napraviti u sljedecem slucaju. Od opcine mi je stiglo da moram platiti 5000kuna za materijalnu stetu pocinjenu 5mj 2013. Temeljem presude opcinskog suda je postala pravomocna 9mj 2014 te sad nakon 4ipo godine iz opcine mi stize dopis da moram platit iznos u visini 5000kn za bilje koje je unisteno. Grad ih nikad nije ni zamjenio samo se oporavilo. Racun zamjene il procjene nikad nisam vidio. Sta radit?
 3. Alkohol i oduzimanje vozacke

  Pozdrav, Ukratko kum mi je imao prometnu (izletio s ceste) napuhao je 2.39 i bez homologirane zaštitne kacige. U prometu nikad nije kaznjavan. Zavrsio u bolnici na sivanju (laksa ozljeda). Pretpostavljam da su mu uzeli vozacku na 24 sata papire za uzimanje iste nema. Kakvu kaznu moze ocekivati?
 4. Dakle, zaustavljen sam te ponudjen alkotestom kojim je ustanovljeno da imam 1.75 Oduzeli mi vozacku na 3dana te dali papire koje nisam potpisao niti uzeo sa sobom ostavljeni su na krovu auta i otisli su dalje isto sam napravio i ja otiso kuci bez tih papira, e sad zanima me kako da podignem vozacku posto nemam onaj papir o oduzimanju vozacke. Te kakva me kazna slijedi. Hvala
×