Jump to content

Zoran Petrovic

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Sivko izvini opet na smetnji . Da se nadovezem na moju pricu , policija za strance mi je urucila papir koji mi je prijatelj danas preveo . Na papiru stoji da moram da napustim holandiju u roku od 28 dana jer nemam mesto prebivalista u EU . Nigde se ne spominje zabrana . Isti prijatelj mi kaze da su hteli da mi uruce zabranu , to su morali da urade na licu mesta , to jest da mi uruce papir o zabrani koji moram da potpisem . Sta ti mislis o tome tj kakve informacije imas, da li moraju licno da mi uruce zabranu kad sam vec bio tu ili ako vec nisam tu trebali bi da mi posalju na kucnu adresu jer imaju moje podatke ? Prijatelj mi kaze da je sudija verovatno odustao od postupka jer sam saradjivao i nisam bezao a stete skoro da nema ! Hvala jos jednom !
  2. Hvala na brzom odgovoru ali sam i dalje na pocetku . Na linkovima koje ste mi dali nisam nasao nikakvu informaciju kako i kome da se obratim povodom mog problema .Madjarski ne razumem a kad prebacim na engleski linkovi koji su oni postavili u vezi sis-a ne rade : Information on the SIS: http://www.naih.hu/files/sis_brossura_vegleges--2-.pdf Da li imate neki telefon ili email gde mogu da se obratim u vezi mog problema . Hvala jos jednom .
  3. Postovani Sivko Ja sam drzavljanin Srbije . Prosle godine sam bio u Holandiji i uhapsen sam zbog voznje ukradenog automobila koji mi je prijatelj pozajmio . Pri hapsenju sam saradjivao (nisam bezao policiji kad su me poterali) jer nisam znao da je auto ukraden . Bio sam u policiji nedelju dana i sudija me pustio . Nisam imao pasos kod sebe ali sam imao licnu kartu i dozvolu . Policija za strance mi je rekla da moram da napustim Holandiju u roku od mesec dana , znaci nisu me deportovali , i rekli su mi ako zelim da idem ponovo u EU da obavezno proverim da li imam zabranu . Moje pitanje je kako mogu proveriti da li imam zabranu a da ne moram da idem na madjarsku granicu ili bilo koju granicu EU. Isto da pitam da li je moguce da proverim na rumunskoj granici posto mi je ona mnogo bliza . Cuo sam da nove clanice EU kao sto su Rumunija , Hrvatska i ostale nemaju taj sistem za proveru .Bio sam u holandskoj ambasadi ali su mi rekli da nemaju takvu informaciju . Hvala unapred !
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija