Jump to content

Badulinko

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala puno na objasnjenju. Da li to znaci da su uvjeti za objekat sa 3 stambene jedinice drugaciji i ne podlijezu istim zahtjevima ili su zahtjevi isti za sve objekte sa vise od jedne stambene jedinice?
  2. Nije mi jasno koja je razlika izmedju kuce sa 4 zasebne jedinice i kuce sa 4 apartmana. Objekat nece biti etaziran, te pripada jednom vlasniku. Jedinice nisu namjenjene za prodaju, vec ce se koristiti vecim dijelom tokom ljeta.
  3. Hvala puno na vasem odgovoru. Trenutno sam na idejnom projektu za kucu i kod zatrazenih uvjeta od HEP-a, HEP je poslao da treba 4 brojila, sto me je potaknulo da postavim ovu temu. Razumijem takave uvjete HEP-a ako zelim etazirati kucu i imati zasbno vlasnistvo.
  4. Znaci, ne mogu imati sve 4 jedinice na jednom brojiu iako kuca nece biti etazirana (samo jedan vlasnik), vec trebam 4 broila, za svaku jedinicu po jedno brojilo? 4 racuna, 4 pausala itd?
  5. Gradio bih kucu sa 4 stambene jedinice, sve u mome vlasnistu, te me zanima da li trebam vise strujnih brojila ili je moguce imati samo jedno strujno brojilo. Kuca bi se kristila samo u ljetnim mjesecima. Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija