Jump to content

Kompot321

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Što se tiče ovih podataka stvarne osobe, na profilu je nadimak samo tipa "perica" i slika neke osobe, od ostalog sadržaja na profilu je boja očiju, kose, visina, težina, koju hranu voli ... da li to spada u 146. čl. A slika je neke osobe skinute sa interneta.
  2. O fotografijama lica, ne koristi ime i prezime bilo je u smislu da se nademo za spoj. Valjda nije maloljetna ne znam stvarno. Jedino je slika bila osobe bez osobnih podataka o njoj. Te nakon sto sam tražio jasniju sliku onda je došla neka sasvim stota koja upoce ne izgleda na prvu. A kontekst je upoznavanje, nije Facebook stranica. Slike su poslane u poruku privatno na profilu ima sliku ali lice je prekriveno kapom izgleda da je slika skinuta sa nekog sajta za slike. Osoba je kasnije i izbrisala profil
  3. Postoji li mogućnost podizanja kaznene prijave za lažno predstavljanje ako osoba ima u profilu jednu sliku na kojoj se ne vidi baš lice, u profilu nema osobnih podataka samo nadimak, osoba je u porukama poslala dvije različite slike pa se na temelju toga uvidjelo da ona nije iza tog profila. Da li se na temelju toga može podnijeti kaznena prijava za lažno predstavljanje ili kradu identiteta, te kako pronaći tu osobu koja se krije iza tog profila te koja je kazna za lažno predstavljanje ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija