Jump to content

ivona trofej

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Preseljenjem u drugu državu, unutar EU me neće zaštiti od toga u smislu da sam im van dometa??? S zastara ne postoji?
  2. Vjenčali smo se 2009 g.u Šibeniku, i zbog muževog alkoholizma, agresivnosti i izvanbračnih afera sam bila prisiljena ostaviti ga i napustiti Šibenik u Svibnju 2011. Od tada sa njim nisam imala nikakav kontakt. Zimu prije rastanka /2010 smo oboje bili neuposleni i trošili smo novce sa moje debitne kartice, od toga sam plaćala i rate kredita za auto koje je omžn kupio a zajedno sđžmo ga odplaćivali. Kako nisam mogla da ga nađem kako bismo se rastali i riješili financiske probleme, ne znam što da radim. Auto je prodao, džslučajno sam saznala i naravno sebi uzeo novce iako sam i ja učestvovala u otpaćivanju.. zanima me 1- da li je moguće da on 50-50 zajedno sa mnom učestvuje u otplati kartičnog minusa, koji smo trošili zajedno jer je i on bio u to vrijeme evidentiran na zavodu za zapošljavanje,znači bez posla i bez pomoći pa je logično da dadne polovinu novca za plaćanje toga minusa/ ukoliko nije došlo do zastare, daleko sam od Šibenika i niam u mogućnosti ići tamo provjeravati..zatim meni također zakonski pripada dio novca od prodanog automobila,jer sam učestvovala u otplati kredita(uplatnice na moje ime..) zatim- naš bračni status? Da li smo automatski razvedeni, budući da se nismo niti čuli niti vidjeli 5 godina??????
  3. 2010 u Šibeniku sam dobila sezonski posao na tri mjeseca. Službenica u banci mi je greskom odobrila minus u visini od tri place, iako sam bila na sezonskom a ne stalnom ugovoru o poslu. Taj minus sam potrosila, i iz osobnih razloga se odselila iz Sibenika, bez da sam mijenjala adresu. Prije odlaska sam bila u banci da vidim da li mogu putem kredita otplacivati minus , to mi je odbijeno jer nisam bila u radnom odnosu a jamca nisam imala. Nakon toga vise nikada nisam bila u kontaktu sa bankom, nezaposlena sam i zanima me da li je moguce da taj minus, koji mi je greskom odobren a koji kao vec 6 godina nezaposlena osoba ne mogu otplatiti?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija